Україна перша у Європі за рівнем смертності в ДТП

Україна перша у Європі за рівнем смертності в ДТП
Смертність в дорожньо-транспортних пригодах в Україні перевищує європейський рівень в три-чотири рази!

В Україні смертність в дорожньо-транспортних пригодах є найвищою в Європі. Вона в три-чотири рази перевищує європейський рівень. За даними УНН, такі факти оприлюднив  11 листопада, в ході Форуму національного партнерства з безпеки дорожнього руху, президент Асоціації безпеки дорожнього руху Михайло Берлін. Також він відзначив, що за цими даними в Україні щороку в ДТП гине 60 тисяч людей й близько 100-120 тисяч отримують травми.
Михайло Берлін навів дані Світового банку 2009 року, за якими Україна посідає перше місце в Європі за рівнем смертності в ДТП: на 100 тисяч чоловік 18,7 загиблих в ДТП. Для прикладу, в Швеція ця цифра сягає лише чотири людини.
З початку року на території Вінницької області працівники Державтоінспекції зафіксували 441 ДТП, в яких загинуло 84 людей, травмовано 521 особа.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    В европах от 30 евро за академчас на категорию В. Минимум, во что выходят права при самостоятельной сдаче - 1500 евро. "Одаренные" и до 10 тысяч могут дотянуть, а на лапу дать некому. %)
  • Anonymous

    "в Україні щороку в ДТП гине 60 тисяч людей й близько 100-120 тисяч отримують травми." Вы че сдурели на форуме своем??? Реально в 10 раз меньше!!!
  • Anonymous

    В ці три-чотири рази по смертності-это значит в 3-4 раза безответственней, наплевательски по отношению к другим.Кто заставляет тянуть до последнего с переходом на зимние шины?Кто заставляет ездить с одинаковой скоростью днем,ночью,в гололед и дождь?Кто запрещает ВСЕГДА ездить по трассе с ближним светом?Кто мешает ночью ВОВРЕМЯ переключаться с дальнего на ближний,а не за 50 метров до встречки,когда уже ослепил водителя? Кто заставляет обгонять перед "слепым" поворотом, в горку или просто перед встречной машиной? Кто приказывает лететь 160 невзирая на состояние или рельеф дороги, или зная,что последний раз ходовая делалась предыдущим хозяином пару лет назад, или не делалась вообще?Кто принуждает ездить в городе больше 90, а потом размазывая сопли говорить - не успел,не видел,не думал. Это только единичные примеры, и не надо винить других в том,что могло бы не произойти,будь водитель ответственней,предусмотрительней,трезвей и начал наконец понимать,что на дороге он отнюдь не один
  • Anonymous

    Потрібно користуватися пасками безпеки і навчитися користуватися системами безпеки автомобіля, іноді проходи відповідні курси підвищення кваліфікації водіїв, а не звинувачувати автошколи, дороги і таке інше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up