Виборчою кампанією Порошенка у Вінницькій області керуватиме Заболотний

Виборчою кампанією Порошенка у Вінницькій області керуватиме Заболотний
Сьогодні, 9 квітня, у Києві визначилися, хто керуватиме виборчою кампанією кандидата в президенти - Петра Порошенка в регіонах.

У Вінницькій області штаб Порошенка очолить народний депутат і колишній голова Вінницької обласної ради Григорій Заболотний.

Про це під час брифінгу в столиці оголосив один з керівників штабу, який відповідає за юридичний напрямок Роман Зварич.

Григорія Заболотного та Олександра Домбровського відносять до неофіційної групи Порошенка в Раді. І судячи з вибору на користь першого, Петро Олексійович перед Григорієм Михайловичем ставить на меті «підтягнути» свої позиції в районах області. Крім того не варто забувати, що депутатство Заболотного не оспарювалось в той чи інший спосіб.

Відео дня
> Також штаб Петра Порошенка пропонує іншим кандидатам підписати меморандум про чесні вибори та "звітувати, від кого надійшли гроші у виборчий фонд, і як вони використані".

Штаб Порошенка в Києві очолила Ірина Геращенко; у Київській  області – Володимир Ар'єв; Вінницькій – Григорій Заболотний;  Харківській і – Володимир Філенко; Житомирській  – Геннадій Зубко; Сумській  – Сергій Лихман; Полтавській області – Тарас Кутовий;  Рівненській  – Віталій Чугунніков; Волинській – Володимир Гунчик; Донецькій – Артур Герасимов; Запорізькій – Олексій Кравчун; Івано-франківській – Анатолій Матвієнко; Кіровоградській – Костянтин Яриніч; Львівській – Олег Мандюк; Тернопільскій – Ігор Побер; Херсонській – Роман Романов; Хмельницькій – Михайло Гвоздєв; Черкаській – Олег Свинарчук; Чернівецькій – Володимир Куліш; Чернігівській - Олександр Яковенко.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Anonymous

    о чем вы сейчас говорите? Порошенко создал рабочие места в нашем городе. платит людям довольно высокую зарплату. Как это ничего не сделал? Он что, исцелять должен? Да вы просто проплаченный троль!
  • Anonymous

    порошенко вор и его команда воры!! заболотный гройсман и домбровский! эти люди находясь у власти многие годы ничего не сделали для общества зато обогатились на миллионы долларов! ездят на лексусах! живут в особняках нафаршированных на пару миллионов долларов!! геть!!!!
  • Anonymous

    заболотный раздерибанил все земли винницкого района! ему первому нужна люстрация! в бершадском районе, откуда он родом до сих пор нет газа! он только с матвиенком обещали, выбирите нас и мы сделаем газ для района! а воз и ныне там! вор и лжец! вон!!!!
  • Anonymous

    А В НЕМИРОВІ СКОРО БУДЕ НОВИЙ МАЙДАН , ГЛУСІ РУЛЯТ ДАЛЬШЕ, ТАБЛИЧКУ ШТАБУ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ПОМІНЯЛИ НА ШТАБ ПОРОШЕНКА, ЦЕ ПРОСТО ПАРАДОКС!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up