Вінницький тарифний Майдан "склала" непогода

Вінницький тарифний Майдан "склала" непогода
Вночі сильний вітер позривав намети та транспарант "Тарифного майдану" біля міської ради. Кілька наметів відновити не вдалось, бо непогода погнула залізні каркаси.

- Близько третьої години ночі зірвався такий вітер, що все ту позносив, - розповідає Віктор Маліновський під час ранкового зібрання на "Тарифному майдані". - Сильний дощ залив все навкруг водою. П'ятеро хлопців тримали опори намету, який стоїть на газоні в руках.
За словами Віктора Маліновського  відновлювати намети почали о п’ятій годині ранку коли непогода трохи вщухла. У кількох наметах погнулись залізні опори і їх встановити не вдалось. Вітер також зірвав транспарант. З однієї сторони його вчепили на палицю.
На ранкове зібрання на Майдані зібралось мало людей. Загалом близько 30.
Активісти розповідають, що сьогодні вночі теж має бути шторм, але все буде добре. Далі погода покращиться.
- Нещодавно закінчився дощ, тому людей так мало, - розповідає Віктор Маліновський. - Вчора ввечері зібрання взагалі проводили під дощем.
Поки розмовляємо до нас підходить жінка і запитує чия палатка встановлена на газоні.
- Навіщо таке робити? - запитує вона. - Там же трава посіяна. Прийдіть потім і перекопайте.


Розмовляти з нею одразу кинулось кілька жінок.
- На Соборній вже скільки років стоїть "циганське шатро" де квіти продають, - каже одна з них. - От йдіть до них і щось кажіть. Соромно їй.
Віктор Маліновський зазначив, що це провокація і повернувся до проведення зібрання.

Читайте також:
Вінницький «Тарифний майдан»: Ісус з Шуріком їздили на ослі, а ці євреї на машинах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Дарья

    А може це знак, навіть погода проти цих мітингів. Скільки можна, Моргунов всеодно переможе у цій битві.
  • Анонім

    Вот не ходил я на первый тур выборов и думал на второй не пойду, но из-за цирка с "Тарифным майданом" пойду и проголосую за Моргунова. P.S. это не агитация, как по мне ,так они все хороши.
  • Anonymous

    все женщина правильно сказала! молодец! а всю эту богодельню - снабдить лопатами и на трудовые работы! был бы толк от них чуток....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up