Как ГАИшник в Хмельнике хотел водителя из машины вытащить

Как ГАИшник в Хмельнике хотел водителя из машины вытащить
Беспредел на дороге: на днях активист "Дорожного контроля" заснял разговор с сотрудниками ГАИ в городе Хмельник Винницкой области.

Во время беседы, инспектор ГАИ (номер жетона 0236) угрожал водителю силой вытянуть его из автомобиля, оскорблял, хамил и позволял себе такие выражения, как "что ты морозишь". Однако больше всего поразило открытое неуважение к Законам Украины и правам человека.
Читайте также:
ДАЙішний "беспредел"

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (63)
  • Anonymous

    На Виннитчине уволен сотрудник ГАИ, который угрожал водителю силой вытянуть его из автомобиля До інтернет – видання «Украина Криминальная «cripo.com.ua» МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ Департамент зв’язків із громадськістю вул. Богомольця, 10, м. Київ, 01024, тел. 256-16-22, факс 254-96-34, E-mail: [email protected] 9 серпня 2010 року №34/918 . За дорученням керівництва Міністерства внутрішніх справ України проведено службову перевірку відомостей оприлюднених 6 липня 2010 року на сайті «cripo.com.ua» матеріалу «ГАИшник водителю: «Мы тебя насильно вытянем из машины!» про неправомірні дії працівників міліції в Вінницькій області. У ході перевірки встановлено, що 11 червня цього року працівники Хмільницького MB ГУМВС України у Вінницькій області за участю працівника ДПС ВДАІ з обслуговування Хмільницького району в м. Хмільник на площі Перемоги безпідставно зупинили автомобіль «Шеврове Авео», яким керував громадянин Г. та звинуватили його у порушенні правил дорожнього руху. Разом з цим, інспектор ДПС при спілкуванні з громадянином Г. допустив зневажливий тон, грубість, висловлював безпідставні погрози, вирази та репліки, які ображають людську гідність, звертався на «ти». У зв’язку з цим, за порушення вимог чинного законодавства, що виразилось у безпідставному звинувачені громадянина Г. у порушенні правил дорожнього руху, Кодексу честі та Етичного кодексу працівників міліції щодо дотримання у службовій діяльності чинного законодавства і норм професійної етики, при спілкуванні з вказаним громадянином, працівників Хмільницького MB притягнуто до суворої дисциплінарної відповідальності. Водночас, за грубе порушення вимог Закону України «Про міліцію» щодо поведінки працівника міліції при взаємовідносинах з громадянами, Кодексу честі та Етичного кодексу працівників міліції з дотримання у службовій діяльності чинного законодавства і норм професійної етики, вимог Інструкції з питань діяльної підрозділів ДПС ДАІ МВС України, низький рівень професійних знань інспектора ДПС ВДАІ звільнено з посади. З повагою директор Департаменту Д.В.Андреєв

    Anonymous reply Anonymous

    Залишилась скотина Павленко та дебіл Власюк котрий навіть правил не знає! А цей до речі не завсім поганим був.

    Anonymous reply Anonymous

    Ув..Хмельничанин..Я сам с Хмельника..И могу вам сказать одно...Плохих ментов в плохие гробі,а харошых в харошые...
  • Anonymous

    Шановний водій, кожна людина працює і виконує свою роботу, і це потрібно поважати!!!якщо б у мене були такі знання законів, як у Вас, то я б навіть не починала спілкуватися з працівниками ДАІ, бо показати те, що взагалі далекий від того,про що говориш-стидно!!!!!!цьому працівнику ДАІ ще потрібно подякувати за толерантне спілкування з Вами,бо я б на його місці пере...ла тебе так,щоб це відео було останім відео твого життя!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Шановна "льока" на жаль я не зняв з чого усе почалось. Думаю Ви б були на моему боці, з середини важко зрозуміти хто це все заколотив. В моєї дівчини був день народження і я Вас запевнюю, що не в моїх інтересах було затягування часу. Я згоден з Вами, що кожного працюючого треба поважати, але, вибачте, ПДР не парафія ППС (надіюсь Ви розрізняєте ППС з ДПС). Так от я думаю, Ви, шановна, були б дуже розлючені, коли б у вас за спожиту електроенергію вимагав заплатити водоканал. Я розрізняю ППС з ДПС, але не дав їм жодного зауваження, ввічливо розказав, яким був мій маршрут, що правил ПДР я не порушив. Вони ж почали вимагати сісти до їхнього авто. Я чемно попросив скласти протокол та принести мені його на підпис, - я не хотів щоб моя дівчина святкувала свій День народження сама в моїй машині. Але вочевидь ППСівцям дуже потрібні були гроші, і пішов розвод №2 - Ви п'яні, у вас очі блищать. Можливо Ви, льока, сприймаєте вжарт спроби зробити з вас дуру, але мене такі спроби обурюють. Я не хизуююсь знанням законів, я й взагалі не зобов'язаний їх всі знати (я не юрист). Для мене достатньо знати конституцію. Таке ставлення не припустиме. Доречі, сам ДАІшник навіть конституції не знає, і як поважати його роботу ?

    Anonymous reply Anonymous

    Прийшла відповідь про результати службової перевірки з ініціативи МВС Міліціонерів притягнули до суворої дисциплінарної відповідальності. Інспектора ДАІ звільнено.
  • Anonymous

    Анекдот из жизни . Дембельнулся сын из армии, а ему батя : Ну що синку вміешь щось робити? Нє. відповидає той . ну то йди робити в міліцию тоді!

    Anonymous reply Anonymous

    ха-ха-ха ,забув ще слово "лопата" після якого потрібно сміятися!!!!!!!!!!!!
  • Anonymous

    Да, в Хмельнику, как и везде, таких хватает! Хотела бы лично пожать руку водителю! МОЛОДЕЦ!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Чи вийде з вас кондитер? Тест від «20 хвилин» 15:31 У Хмільнику під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо — здетонувала граната 15:12 У Вінниці через несправність зайнялася вантажівка 14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up