Спецпроект “Зможеш і ти!”: Олег Пилипенко

Спецпроект “Зможеш і ти!”: Олег Пилипенко
Медіа Корпорація RІА, засновник центру «Сенсей» Аліна Новинюк та фотограф Костянтин Ревуцький розпочали спецпроект, де відомі вінничани показують на своєму прикладі, як спорт та активність допомагає знаходити натхнення та сили для ділових та творчих вершин. Вони змогли. «Зможеш і ТИ!»

Співак Олег Пилипенко розказав про свої улюблені види спорту, спортивних кумирів, і чому для нього важливий спорт.

27 років, 186 см, 80 кілограмів

Вокаліст та лідер гурту "Серце Дженніфер"; директор відео-студії "FLAVA Production"; призер фестивалю "Перлини сезону", "ПроРок", "Курок"; фіналіст фестивалів "Червона Рута", "Тарас Бульба", телешоу "Свіжа Кров" та інших.

Відео дня
blockquote>
  • З самого раннього дитинства я завжди мав тягу до різного роду дієвих ігор. З малих літ, завдяки ініціативі мого тата, я почав займатися Карате-До. У дев'ять років став бронзовим призером міжобласних змагань у Вінницькій та Хмельницьких областях.
     
  • Захоплювався баскетболом, неодноразово виступав з командою барської ДЮСШ на різноманітних змаганнях національної величини здобуваючи призові місця. Дворазовий чемпіон міста Бар по баскетболу серед навчальних закладів.
     
  • Мені завжди подобався і футбол. Одного разу доля посміхнулась мені, і я потрапив до збірної команди школи по футболу на місце воротаря. Дякуючи раціональній командній грі, нам вдалося перемогти всіх противників, здобувши звання чемпіонів міста по футболу.
     
  • У спорті мені завжди подобалась можливість свого фізичного та духовного розвитку, жага до перемоги, командний дух, шанс побачити світ, знайомство з новими людьми на змаганнях тощо.
     
  • На шляху кожної людини під час підкорення чергової цілі можуть з'являтися різні “едемські змії”, котрі відволікають від мети. Я знаю, як це важко. Але заняття у дружній атмосфері та любов до своєї справи завжди брала верх над примарами.
     
  • В дитячий та підлітковий вік ти кожен день робиш нові відкриття, тебе постійно оточують нові люди, місця, враження, ти завжди готовий додавати до своєї колекції ще раніше не відомі тобі речі, і цього всього завжди вистачало у моєму спортивному житті.  Рух, це одна з найголовніших цінностей у моєму житті, і його завжди в той час було вдосталь.
     
  • Найулюбленіший вид спорту... Мабуть, не буду оригінальним, якщо скажу, що моїми улюбленими видами спорту протягом усього життя залишаються баскетбол та футбол.
     
  • Спорт дав мені дисципліну, навчив ставити перед собою мету та досягати її, ніколи не здаватися, знаходити сили та втілювати у життя свої мрії. Саме завдяки цьому я завдячую більшості своїх перемог та здобутків у моєму житті.
     
  • Мене завжди манили різного роду екстремальні види спорту. Думаю про стрибок з парашутом чи банжі-джампінг. Вони наступні у моєму списку.
     
  • Кумири... Якщо говорити про спортсменів, то мені завжди подобався життєвий шлях футболіста Пеле, Арнольда Шварценегера та одного з найкращих баскетболістів  в історії - Майкла Джордана.
     
Читайте також:
Спецпроект “Зможеш і ти!”: Анна Турапіна
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up