Страшна аварія у АТО забрала життя 13 українських солдат, серед загиблих є вінничанин – Пантелеймон Рожанський

Страшна аварія у АТО забрала життя 13 українських солдат, серед загиблих є вінничанин – Пантелеймон Рожанський
Вчора автобус «Богдан» перевозив українських нацгвардійців на ротацію. Автобус попав в аварію. В результаті 13 військових загинуло, ще 20 травмовані.

У понеділок, 5 січня, українські добровольці та військові-контрактники Нацгвардії батальйону  імені Кульчицького потрапили у аварію. Біля села Міньківка Донецької області автобус «Богдан», в якому знаходились військовослужбовці зіткнувся з вантажівкою КРАЗ. Як повідомляє прес-служба Національної Гвардії, причина аварії – погані погодні умови.

За інформацією Громадського.ТВ, у аварії загинуло 12 бійців та 18 поранено.

Сьогодні, 6 січня волонтер з Артемівська повідомив журналістам Громадського, що вночі від травм помер ще один військовослужбовець.

На своїй сторінці у ФБ батальйон нацгвардії імені Кульчицького оприлюднив імена загиблих:

 

 

Стало відомо, що серед загиблих є один вінничанин. Це Пантелеймон Рожанський.

 Він був старшим солдатом резерву. Боєць народився у Літинському районі та прожив 21 рік. Нацгвардієць служив старшим стрільцем-навідником у київській військовій частині. На своїй сторінці у ФБ Пантелеймон розмістив 9 жовтня таку світлину:

 

Відео дня
cript>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/uk_UA/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
 

Також просять про допомогу тим, хто вижив у цієї страшної аварії. Пораненим потрібна кров та медикаменти. За інформацією харківських волонтерів важкопоранених 11 солдат зараз привезли до Харкова. В одного військового перелом спини. До лікарні зносять допомогу всі небайдужі.

Батальйон нацгвардії у соцмережі розмістив імена поранених:

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up