В Батумі їдуть найлогічніші вінничани

В Батумі їдуть найлогічніші вінничани
Медіа Корпорація RIA нагородила переможців першої вінницької "Битви Логіки", які найкраще справилися із Гарвардськими бізнес-задачами. Тепер вони зможуть відпочити у Рок-готелі в Батумі.

26 жовтня троє призерів конкурсу завітали до редакції RIA. Без двох хвилин магістр ВНТУ Іван Кобзар, програміст Сергій Радківський та підприємець Віктор Нечипорюк отримали свої іменні сертифікати. Тепер вони мають змогу взяти з собою ще двох людей і провести з ними сім днів в одному з кращих готелів найвідомішого грузинського курорту. 

Вітав розумників Президент RIA Олександр Човган. Сертифікати підписував особисто.

- Дякуємо за участь. Призи - як і домовлялися. Обіцяні вакансії приходитимуть вам на електронну пошту, - сказав Олександр.

Відео дня

Першу призову вакансію десятка переможців вже отримала. Міні-співбесіду щодо можливої співпраці Президент RIA провів з трьома лідерами "Битви Логіки" прямо після нагородження.

Нагадаємо, другого вересня Медіа Корпорація RIA організувала першу у Вінниці "Битву Логіки". У ній взяли участь 106 людей. Протягом двох годин вони вирішували дві задачі з Гарвардської бізнес-школи. Нещодавно перекладені роботи перевірили, і ми оголосили результати. Тепер перша трійка має сертифікати на тижневе проживання у Рок-готелі в Батумі, а десятка лідерів очікує на пропозиції щодо працевлаштування у топових ІТ-компаніях.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Дарья

    Розумахи, вітаю з перемогою, бажаю вам гарно відпочити.)))
  • Антон

    Ну-ну, как 20минут все красиво описали. Чего ж они не сказали про то, что когда анонсировали это событие, то написали, что вход всем, кто не старше 30 лет??? А на фото явно некоторым уже за 30....
  • Oleksandr Stoliarov

    "кращих готелів" - Вікторіє, "кращих" за версією кого чи чого? Ви ж у "шевченка" навчалися, хіба вас не вчили там основ?))

    Тупо рекламувати готель Човгана - негарно)

    Нахайчук Виктория reply Oleksandr Stoliarov

    і до чого тут "шевченка"?)) це вже напевно дууже хотілося доколупатися )) ну введіть десь в гуглі наприклад топ 10 чи топ 20 готелів в Батумі, побачите ті версії :)

    Oleksandr Stoliarov reply Нахайчук Виктория

    Немає човганівського готелю там)

    Так "шевченка" - це ж типу комплімент))

    Ну да доколупатися ;)
  • Анонім

    Дайте вопросы, интересно же.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up