З'явились фото хлопця, якого звинувачують у подвійному вбивстві на Барському шосе

З'явились фото хлопця, якого звинувачують у подвійному вбивстві на Барському шосе

Молодого чоловіка вчора, 11 серпня, з лікарні швидкої допомоги перевели на Пирогова,4 в ізолятор тимчасового тримання. Тоді родичі пораненого говорили про неадекватність такого рішення, тому що хлопець у важкому стані. Про вогнепальні поранення казав і лікар, який оглядав хлопця одразу після стрілянини.

На фото видно, що чоловік принаймні не у важкому стані, адже пересувається самостійно.
- Так, самостійно. Хоча буквально через годину, як його перевели до ізолятора, міліціонерам довелось викликати швидку, тому що всі поранення почали кровоточити, - каже Олексій, близкий друг пораненного. Саме він 11 серпня телефонував до редакції та розповідав про міліцейський "проізвол". - І взагалі навіщо міліціонери говорять про резинові кулі, там вогнепал.

Ці слова в принципі співпадають з лікарським висновком: 

- За попереднім діагнозом, у чоловіка численні вогнепальні поранення тіла. Зокрема, це ліва половина живота, два поранення в області спини, одне лівого передпліччя, одне середнього пальця лівої кисті, - розповів лікар-хірург міської лікарні швидкої допомоги Богдан Грицько.
Але за словами виконуючого обов'язки заступника начальника обласної міліції Олександра Глянька в чоловіка вогнепальних поранень немає, є тілесні ушкодження, які сталися в результаті розльоту скла в машині, і кілька поранень від гумових куль, одна з них була вилучена в нього з голови. 

Відео дня

 

 

Читайте також:

Пораненого під час перестрілки у Вінниці вірменина, якому загрожує довічне, з лікарні відвезли в ізолятор

Стрілянина на Барському шосе - кримінальні розборки чи банальний грабіж?

У стрілянині на Барському шосе загинули двоє чоловіків: чотири версії збройного нападу (ОНОВЛЕНО)

 
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Анонім

    це точно были дывчата их било 4 они пяны, не пацан пацана одпустить
  • Anonymous

    дурная история, для города - плохо.

    Анонім reply Anonymous

    самый адекватный коммент
  • Анонім

    А вообще то история интересная. Едешь такой никого не трогаешь, тут вдруг на тебя нападает кучка беспредельщиков, которые тебя хотят убить, ты ложишь парочку, сам ели живой остаешься. И тут тебя еще на пожизненно хотят запихнуть в клетку. Жити по - новому !

    Волкова Юля reply Анонім

    Полностью поддерживаю,бред полный,на него напали ,он защищал себя,так из-за того,что его не убили он теперь должен сидеть? Интересные у нас законны.

    То есть если на вас нападает к примеру насильник и вы его убьёте обороняясь,то вы потом получите срок,с нашими законами получается,что лучше пусть вас убьют и вы со светлой памьтью уйдёте в мир иной,а нападавших будут судить,а о вас помнить !!!

    Анонім reply Волкова Юля

    Не такие у нас тупьІе законьІ, как ментьІ, которьІе коментируют собьІтия. Пожизненое за самооборону????  Максимум 7-8 лет, за привешение мер самообороньІ.

    ВьІ вслушайтесь внимательно в коментарий господина со свездами полковника и речью Азарова. ПолньІй п...ц. Позор винницкой милиции.

    Анонім reply Анонім

    1. незарегистрированное оружие.

    2. тяжкие телесные повлекшие смерть.

    Анонім reply Волкова Юля

    Едешь никого не трогаешь ...Все так просто не бывает, тем более что у него был боевой пистолет ...значит что-то он таки понимал... Юля а ты не говори раз сути дела не знаешь . Свои догадки оставь при себе!

    Анонім reply Анонім

    ПацаньІ переиграли в блатоту. Заигрались. Их предупреждали многие.
  • Анонім

    Забрали его с больнички потому что нападавшие были в терках с мусорами. На два дебила стало менше в городе. Сказали бы ему спасибо. Сами же нарвались.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up