У що пограти в Новорічну ніч 2016, щоб задобрити Вогняну Мавпу

У що пограти в Новорічну ніч 2016, щоб задобрити Вогняну Мавпу
Мавпи ой як люблять гратися! А відомо, що Новий Рік як зустрінеш, так і проведеш. Зустрічати краще з веселощами. І якщо ви досі не вигадали, як розважитись із друзями чи родиною на свято, 20minut.ua порадять найбільш "мавпячі" новорічні ігри :)

Влучна мавпочка

Відмінний спосіб розвеселитись - кидати «сніжки» у відро. Для гри треба розділитися на дві команди. Матеріали: два відра, 32 кульки з вати. Вам потрібно на однаковій відстані від кожної команди розташувати відра. Кожній команді дається по 16 кульок. Учасники мають закинути сніжки у відра з великої відстані (5-7 м). Команди можна розділити на дітей і дорослих. Чия компанія закинула більше кульок, отримує приз - в'язку бананів.

Мавпячі бажання

Відео дня

Ця забава дуже популярна серед дітей і батьків. Необхідно в ковпак скласти по предмету кожного учасника сім'ї. Оберіть ведучого. В інший ковпак помістіть папірці зі смішними завданнями. Наприклад, з'їсти банан без допомоги рук або показати всім гостям мавпочку. Ведучий вибирає предмет і дістає з ковпака завдання. Власник предмета повинен виконати вказівку.

Хоровод мартишок

Для гри обирається ведучий. Він на вухо кожному члену сім'ї говорить назву тварини. Тепер всі члени команди стають в коло і беруться за руки. Увімкніть музику і попросіть учасників водити хоровод. Ведучий вимовляє назву тварини. При цьому людина, якій загадали цю тварину, повинна різко присісти. Завдання сусідів - утримати її за руки і не дозволити сісти. Після того, як всі тварини будуть названі, ведучий загадує мавпу на вухо кожному учаснику. Компанія знову водить хоровод, а ведучий вимовляє: «мавпа!». Тепер все залежить від рефлексів. Хтось сяде, а хтось спробує підняти сусіда.

Інтуїція макаки

Підійде для дорослих і дітей. Необхідно заздалегідь прив'язати банани до ниток і розвісити на стільцях, дверях, люстрі. Конкурсанти по одному повинні намагатися зрізати банани ножицями із заплющеними очима. Інші гості можуть давати неправильні поради в пошуку бананів.

Тваринний магнетизм

Кожному з учасників загадується тварина - свиня, півень, мавпа, собака тощо. При цьому необхідно, щоб однакові тварини, які видають характерні звуки, попалися двом конкурсантам. Учасники зав’язують очі. По команді ведучого всі гості починають видавати звуки своїх тварин. Кожен з учасників у цьому шумі повинен відшукати свою пару. Тобто свинку, якщо він свинка, мавпу, якщо він мавпа і так далі.

Краща мавпа

Вам потрібно заздалегідь підготувати шматочки різнокольорових фруктів. Нарізати плоди пластинками, кубиками і трикутниками. У змаганні бере участь дві людини або дві невеликі команди. Перед учасниками необхідно поставити дві пласких тарілки: одну - з фруктами, а другу - порожню. Завдання – зібрати зображення мавпочки з отриманих шматочків фруктів. У кого вийде краще за оцінкою журі (тобто, усіх гостей, які не беруть участь у цьому змаганні), той і отримує солодощі, банани або додатковий алкоголь.

Селфі з мавпою

Робимо селфі на один смартфон, який передаємо по колу. На фото завжди повинно бути тільки дві людини, тому призначаємо того, хто праворуч, мавпою. Так, саме йому потрібно буде скопіювати пику і зобразити характерні жести примата, поки другий персонаж, якому дісталася роль людини, знімає селфі. Потім всі ці кадри демонструємо на екрані комп'ютера, ноутбука або телевізора. Перегляд звеселить вас не менше, ніж сама зйомка.

Пророчі банани

Заздалегідь напишіть на бананах приємні передбачення – з гумором або у вигляді філософських афоризмів. Помістіть банани у відро, і нехай ваші друзі витягають по одному банану і читають свої передбачення. Вони збудуться тим швидше, чим швидше учасник з’їсть свій банан.

Не бачу, не чую, не скажу

Хто знає, чому в Японії саме три мавпи показують буддистскую ідею «Якщо я не бачу зла, не чую про зло і нічого не кажу про нього, то я захищений від нього»? По-японськи «Нічого не бачу, нічого не чую, нічого нікому не скажу» звучить «мідзару, кікадзару, івадзару». Так от, закінчення «дзару» співзвучне зі словом «мавпа». Конкурс складається з 3-х частин, беруть участь три гостя. Кожному - приз за вгадування. Гра подібна до гри «Крокодил», але дещо видозмінена.

1. Нічого не бачу. Гість стоїть спиною, а присутні просять вгадати предмет, який бачать всі інші. Він задає навідні запитання: «Це їстівне?», «Це червоне?» і т.д., поки не вгадає.

2. Нічого не чую. Предмет показуємо тільки гостям за спиною учасника, а сам він знову не бачить предмет, але бачить всіх інших. Гості рухами «описують» предмет (він же не чує), учасник вголос вгадує.

3. Нічого нікому не скажу. Навпаки. Ведучий на зображенні показує слово тільки гравцеві, а вже він намагається передати суть гостям рухами.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    в покер на раздевание
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 11:01 Понад 10 вулиць Вінниці нині без світла: причина відключення та терміни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up