«Продам нирку — поїду в Європу» — дописи вінничан про безвіз

«Продам нирку — поїду в Європу» — дописи вінничан про безвіз
  • В четвер, 6 квітня 2017 року, Європарламент проголосував за безвізовий режим для України.
  • Ми зібрали дописи вінничан, що вони думають з цього приводу.

««Безвіз» потрібен не тільки для закордонних вояжів тим, хто може собі це дозволити. Він потрібен і для того, щоб наші люди побачили, що їх там ніхто не чекає й радіти не буде коли вони приїдуть на заробітки. Якщо ми не наведемо лад у свої країні, нас і далі будуть зневажати та дивитись на нас як на жебраків. Думаю, що для країни зараз набагато важливіше мати незалежний антикорупційний суд, аніж безвізовий режим з Європою»,  ділиться з друзями на Фейсбуці наш блогер Юрій Прокопенко.

 «Продам нирку - поїду в Європу!»,  написав вінничанин Михайло Рюхов.

«Я взагалі перестала розуміти людей... Дали безвіз = Зрада. Не дали б безвіз = Порох козел, Зрада»,  ділиться своїми думками вінницька волонтерка Тетяна Власюк.

Відео дня

Пропонуємо вам тим часом переглянути ролик «Безвізовий режим: інструкція із застосування»:

 

Читайте також: Безвіз майже наш. Що про це думають вінничани?

 

 

 

Коментарі (25)
  • Wadim Lisow

    Той хто написав , що продасть нирку і поїде в Європу, нехай краще купить собі МОЗГИ!

    Olvol reply Wadim Lisow

    Це був сарказм
  • Юрий Бондарук

    Разновидностей  виз существует около 28 ! Культурная, рабочая, бизнес, спорт и т.д. Отменят ТОЛЬКО туристическую (если кто не знал), т.е. пребывание не более 10 дней (за один раз). Причем бумажек нужно собирать СТОЛЬКО же сколько и на визу. Разница лишь в том, что ранее: консул решал давать или не давать визу, а теперь погранцы будут проверять все бумажки (бронь гостинницы на 3 дня, мед.страховку, наличие счета в банке с 10 тыс гривен и справку с банка о движении на счету за последние 3 месяца и наличие денег в кошельке, не менее 500 эвро). Если ему что то не понравится, то....досвидос)))) Так, что я не понимаю эту эйфорию по поводу "безвиз" и этого ажиотажа)))) А вот АБОНПЛАТА за газ - это УХ как серьезно, вот это ажиотаж))))

    Daily reply Юрий Бондарук

    вы откуда знаете что так будет,
  • Daily

    первую очередь бесятся те кому урвалось бабло на визах вот и пишут чушь.
  • Daily

    продай нирку купи мозгов лучше Мікола.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up