До 5 серпня в Україну заборонили ввозити російські товари

До 5 серпня в Україну заборонили ввозити російські товари
Набула чинності заборона на ввезення в Україну російських товарів. Уже складено перелік заборонених товарів. На митну територію України вони не потраплять до 5 серпня 2016 року.

Про це йдеться в постанові Кабміну №1147 від 30 грудня 2015 року.

Заборона, згідно з постановою, набула чинності 10 січня 2016 року та триватиме до 5 серпня 2016 року. Також у документі зазначено, що цей термін може бути продовжено до скасування заборони ввезення на митну територію Росії товарів сільськогосподарського призначення, продукції та сировини українського походження.

Дана постанова забороняє ввезення на митну територію України наступні товари: м'ясо великої рогатої худоби, птиці та свинина (свіже, охолоджене або заморожене), м'ясо та їстівні субпродукти, солоні або в розсолі, риба і ракоподібні, молочні продукти, плавлені сири, кава, чай, харчові суміші, кондитерські та хлібобулочні вироби, картопля, продукти дитячого харчування, макаронні вироби, соуси, смакові добавки та приправи, пиво та спирт, горілка, корми для кішок і собак, сигарети з фільтром, засоби для миття шкіри, інсектициди, фугіциди, гербіциди, родентициди, обладнання для залізниць та трамвайних колій, дизель-електричні локомотиви.

Відео дня

Нагадаємо, з 1 січня 2016 року, Російська Федерація заборонила ввезення на свою митну територію українських товарів. Російська заборона також діятиме до 5 серпня 2016 року.

Опитування

А Ви підтримуєте заборону на ввезення в Україну російських товарів?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ірина

    На мою думку це дурниця. Від того, що я не купуватиму і не їстиму російських продуктів жити легше нам українцям, чи росіянам, які не купуватимуть українську продукцію, не стане. Якщо я хочу щось купити, і воно мені подобається. то чому я маю від цього відмовлятися? Бо воно російське? Не знаю, може хтось і вважатиме мене не патріотом і т.д., але от я особисто цього не розумію.



    (і не впевнена я, що рошеновська продукція теж припинить рух свого товару)
  • Гість

    90% з перерахованого і так масово ніхто не везе! Більшість з цих товарів навпаки з України в Росію везуть

    Хіба що в невеликих кількостях можуть брати, щоб було що їсти або курити в дорозі.

    Якщо не можна провезти уже навіть одну хлібину, одну пачку сигарет або кілограм картоплі - то я вже не знаю... А більше везти ніхто і не буде, бо все це в Україні дешевше і тягти його багатотне будуть.

    Це уже, я вважаю, перегинають палицю...

    Анонім reply Гість

    Для чого везти кілограм картоплі з Росії до України? Ж:О
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up