У своїй петиції вінничанин пропонує змінити чи не всю транспортну систему міста

У своїй петиції вінничанин пропонує змінити чи не всю транспортну систему міста
Фото з архіву 20minut.ua
  • На сайті міської ради з'явилося звернення від Романа Куземського. Судячи з усього, чоловіка взагалі не влаштовує те, як у Вінниці функціонує транспортна система. 

Автор звернення пише, що міська влада нічого не робить для покращення транспортного обслуговування Вінниці. Зокрема, не прокладає нових маршрутів і не продовжує вже існуючі. 

Чоловік пише, що у Вінниці треба прокладати нові тролейбусні лінії, зокрема, на вулиці Батозьку, Зодчих, Хмельницьке шосе тощо. Поза тим, він пропонує продовжити деякі тролейбусні маршрути до аеропорту. 

Крім тролейбусів, автора петиції не задовольняє і трамвайна розв'язка міста. Зокрема, він пропонує прокласти колії на мікрорайон Академічний. 

Відео дня

Маршрут автобуса №25 чоловік пропонує продовжити до Якушинців. Також, на його думку, краще взагалі прибрати автобусний розворот з площі перед залізничним вокзалом, таким чином продовжити деякі маршрути до Тяжилова. 

«Збільшити маршрутне обслуговування на Академічний, Старе місто, Поділля, Хмельницьке шосе, Хутір Шевченка. Ми бачимо, що на проблеми в транспортній галузі влада міста закриває очі. Деякі з цих пунктів можна зробити без капіталовкладень, просто продовживши маршрути». — пише Куземський. 

Своє звернення чоловік підсумовує висновками, що керівництво відповідних департаментів має бути звільненим, а меру міста має бути винесена догана за відсутність контролю транспортної галузі Вінниці. 

Опитування

Чи погоджуєтеся з думками автора петиції?

Читайте також:

Чи потрібно змінити організацію руху на площі Гагаріна? ОПИТУВАННЯ

Петиції понеділка: пропонують звести новий стадіон, міст та зупинку

«Збоїв неможливо уникнути» Фахівець оцінює роботу вінницького е-квитка 
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Эдуард Коломейцов

    На Хмельницком шоссе есть трамвай- автор боится стука колес, что ему еще троллейбус подавай! А продлить маршрут до Якушинец нельзя- он не относятся к городу.
  • Наталья Горошко

    любой каприз за его деньги.
  • Юрий Якубовский

    помелочился что-то. давайте уже сразу метро рыть
  • Humennyi Oleh

    А чи автор задумався за рахунок чого " продовжити деякі маршрути без капіталовкладень"? Просто продовжити пропонує. В результаті час однієї одиниці траспорту збільшується, відповідно на зупинках збиратиметься більше пасажирів- давка, невдоволення. Пропонує тролейбуси на Хмельницькому шосе - та якщо одна поломка чи дтп там, то це вічний затор буде.  Просто перед тим як пропонувати, потрібно сісти і продумати всі наслідки до яких це призведе.  Наприклад той же тролейбус на Хм.шосе - без поширення проїзної частини це не можливо . Розширення призведе до звуження тротуару з сторони центр парку, далі приватного сектору , по імені лісопарку, а це ще й липи корчувати.... З протилежної сторони трамвайні колії, там взагалі треш..... Плюс щоб туди пустити тролейбуси, то це потрібно 1) запускати нові 2)знімати машини з інших маршрутів, що призведе до вище мною написаного. І так можна пройтися по кожному пункту петиціянта....

    Раиса Волкова reply Humennyi Oleh

    Кирилл Мазур цей ГЛАШАТАЙ -чийсь наближений з місцевої влади, Прощупуе нові схеми відмивання НАШИХ  ПОДАТКІВ. Вчинити хаос ,і таким чином позбавити ВІННИЦЮ  першості  НАЙКРАЩЕ місто України.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up