Цієї ночі частково перекриють вулицю Князів Коріатовичів. На скільки та чому?

Цієї ночі частково перекриють вулицю Князів Коріатовичів. На скільки та чому?

Вулицю Князів Коріатовичів планують частково перекрити. Плануйте свій маршрут заздалегідь.

Перекриття стартує 18 грудня з 22:00. Про це у фейсбук повідомляє «Вінницяоблводоканал».

Зазначають, що частково буде перекрито рух по вулиці Князів Коріатовичів у зв’язку із виконанням аварійних ремонтних робіт на мережі водопостачання.

— Ремонтна бригада приступить до виконання аварійних ремонтних робіт о 22:00 та до 07:00 повинні повністю завершити виконання даних робіт.  Аварійна ситуація сталася на мережі водопроводу діаметром 150 мм. До виконання ремонтних робіт буде задіяна важка спецтехніка, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

У підприємстві просять поставитися з розумінням до даної ситуації та додають, що було прийняло рішення виконувати аварійні ремонтні роботи у нічний час, аби не ускладнювати рух та не утворювати затори.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Игорь

    А летом, аналогичные работы , нет смысла делать ...
  • Yuriy Nikitin

    Що так всю зразу? Плювати, що Коріатовичів 2.5км, аби новину з пальця висосати.

    Вася reply Yuriy Nikitin

    Эта Кориандровича самая загруженная...

    Похоже теракт готовят
  • Anonymous

    20 хв , в мене враження що журналістам плювати про що писати, головне кількість. Марія, перегляньте , що пишуть ваші колеги.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up