Рюкзаки у транспорті заважають пасажирам. З'явилася нова петиція

Рюкзаки у транспорті заважають пасажирам. З'явилася нова петиція

Вінничани просять заборонити носити рюкзаки на плечах у громадському транспорті. Відповідна петиція з'явилася на сайті міської ради.

Про це йде мова у петиції, яку подали 14 серпня. За добу вона зібрала 12 голосів підтримки з 350 необхідних.

— Пропоную в систему, яка інформує пасажирів громадського транспорту про наступну зупинку, додати нагадування про те, що при вході в транспорт потрібно знімати рюкзаки. Так, як вони створюють незручності іншим пасажирам. Також пропоную розмістити на видних місцях в вагонах трамваїв та тролейбусів правила поведінки в громадському транспорті. Одним з пунктів в якому має бути те, що рюкзаки потрібно знімати і тримати в руках, — йдеться у петиції.

Долучитися та проголосувати можна ТУТ.

Відео дня

Опитування

Чи заважають вам пасажири з рюкзаками у громадському транспорті?

Також пишіть в коментарях ваші думки з даного приводу.

Довідка.

Про правила етикету у громадському транспорті від відомого експерта Наталі Адаменко дізнавайтеся у наступному ролику:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (210)
  • Daily

    вообще то надо убрать продукты с полок магазинов тогда дурных мыслей в голове меньше будет
  • Олексій

    Такими темпами недалеко до дискримінуючих запитань можна дійти. Мені, наприклад, заважають цигани у транспорті, чому, коли пасажир плотить гроші отримує ось цей гидкий гітарно-гормошечний бонус?
  • Валентина Гуменюк

    Як дитина мала зі школи буде знімати той рюкзак та тримати його в руках воно ж важке ,і хто їм буде його надягати на зупинці,інша справа дорослі я згідна
  • Сергей Онищук

    взагалі рюкзак вішають на перед себе,або знімають.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up