Петиції: вінничанин пропонує заборонити маршрутки у місті

Петиції: вінничанин пропонує заборонити маршрутки у місті

З'явилася петиція, яка стосується маршруток. А саме просять не застосовувати маршрутне таксі, як вид громадського транспорту.

Дане звернення подав 20 листопада Єфим Рогозін.

— Маршрутне таксі (маршрутки) - це вкрай неефективний, некомфортний і неконтрольований вид транспорту. Вони не справляються з пасажиропотоком: заповнені понад норми, інтервали великі, машини старі діряві, кому осідає плата за проїзд (квитки не видаються), — йдеться у тексті петиції.

Чоловік пропонує заборонити використання маршрутки, як вид громадського транспорту.

Відео дня

Проголосувати та долучитися можна ТУТ.

Нагадаємо, можна перевірити ліцензію таксі чи маршрутки у два кліки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (61)
  • Серг Сірий

    А пенсіонерів куди?

    Марія reply Серг Сірий

    пенсіонери на них і не дуже їздять!! в них є автобуси, тролейбуси, які вони люблять за безкоштовність
  • Петров Пётр

    Ну если автору данной петиции , не нравиться ездить на маршрутках, пусть ездит на троллейбусе, на автобусе, на трамвае . В чем вообще проблема ?!  Да, маршрутки не комфортные , да, часто заполненны до отказа ,но разве троллейбусы или трамваи не заполнены до отказа ?! У нас же рыночная экономика, значит рынок( в данном случаи пассажиры)  сами  решат что нужно жителям города, а что - нет . И прежде чем что то отменять, нужно сначала что то запустить. Если это будет лучше маршруток, они сами уйдут, ибо не будет никто ездить .
  • Олексій

    Автор судить лише по часу-пік, так, тоді може здатись, що автобуси вигідні. Але ще є малопопулярні години, де навіть маршрутники їздять рідше, тоді як автобус там буде набиратись раз на годину. Потрібно говорити не маршрутки витіснили транспорт, а "великогабаритний транспорт економічно недоцільний у багатьох ситуаціях"

    Марія reply Олексій

    ні! подивіться на автобус №6! Він як раз середнього розміру. але туди можна з посвідченням і проїзним. І кравчучку є де поставити, тож можна взяти на базарі сітку моркви і не викликати таксі. І з коляскою зайти. Чим мешканці околиць Олієжиру і користуються. Не влаштовує не лише розмір, а і безвідповідальний режим роботи МТ, без розкладу
  • Порошок

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up