Петиції: вінничанин пропонує заборонити маршрутки у місті

Петиції: вінничанин пропонує заборонити маршрутки у місті

З'явилася петиція, яка стосується маршруток. А саме просять не застосовувати маршрутне таксі, як вид громадського транспорту.

Дане звернення подав 20 листопада Єфим Рогозін.

— Маршрутне таксі (маршрутки) - це вкрай неефективний, некомфортний і неконтрольований вид транспорту. Вони не справляються з пасажиропотоком: заповнені понад норми, інтервали великі, машини старі діряві, кому осідає плата за проїзд (квитки не видаються), — йдеться у тексті петиції.

Чоловік пропонує заборонити використання маршрутки, як вид громадського транспорту.

Відео дня

Проголосувати та долучитися можна ТУТ.

Нагадаємо, можна перевірити ліцензію таксі чи маршрутки у два кліки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (61)
  • Серг Сірий

    А пенсіонерів куди?

    Марія reply Серг Сірий

    пенсіонери на них і не дуже їздять!! в них є автобуси, тролейбуси, які вони люблять за безкоштовність
  • Петров Пётр

    Ну если автору данной петиции , не нравиться ездить на маршрутках, пусть ездит на троллейбусе, на автобусе, на трамвае . В чем вообще проблема ?!  Да, маршрутки не комфортные , да, часто заполненны до отказа ,но разве троллейбусы или трамваи не заполнены до отказа ?! У нас же рыночная экономика, значит рынок( в данном случаи пассажиры)  сами  решат что нужно жителям города, а что - нет . И прежде чем что то отменять, нужно сначала что то запустить. Если это будет лучше маршруток, они сами уйдут, ибо не будет никто ездить .
  • Олексій

    Автор судить лише по часу-пік, так, тоді може здатись, що автобуси вигідні. Але ще є малопопулярні години, де навіть маршрутники їздять рідше, тоді як автобус там буде набиратись раз на годину. Потрібно говорити не маршрутки витіснили транспорт, а "великогабаритний транспорт економічно недоцільний у багатьох ситуаціях"

    Марія reply Олексій

    ні! подивіться на автобус №6! Він як раз середнього розміру. але туди можна з посвідченням і проїзним. І кравчучку є де поставити, тож можна взяти на базарі сітку моркви і не викликати таксі. І з коляскою зайти. Чим мешканці околиць Олієжиру і користуються. Не влаштовує не лише розмір, а і безвідповідальний режим роботи МТ, без розкладу
  • Порошок

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up