Київ і ще три столиці сполучив новий потяг з 28 вересня

Київ і ще три столиці сполучив новий потяг з 28 вересня
  • «Укрзалізниця» впровадила новий маршрут. Потяг №31 зі сполученням «Київ – Рига» курсуватиме один раз на тиждень.

 

Новий напрям анонсували ще на початку літа, а 10 днів тому на офіційному сайті «Укрзалізниці» вже можна було придбати квиток до столиць Білорусі, Литви та Латвії.

Потяг відправлятиметься один раз на тиждень із Києва через Мінськ та Вільнюс до Риги. З української столиці пасажири виїжджатимуть о 14:07, проте двері поїзда зачинятимуться раніше: о 13:42 – за півгодини до відправлення проводимуть митний і паспортний контроль.

Відео дня

Ціна за один квиток до Риги у купе складає 2252 гривні, хоча до цього анонсували ціну не вищу за 1900 гривень.

Новий потяг почне курсувати з 28 вересня. У жовтні квитки можна буде придбати на 4, 12, 18 і 26 числа; у листопаді – 2,8,16,22,30; у грудні лише на 6-е число.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ольга К.

    За 2000 можна перелетіти з Києва в Ригу за 1 год. 35 хв., який сенс товктися майже добу за ті самі гроші, не знаю.
  • Оля

    беларусы пустили к этому поезду плацкартный вагон Минск рига. А наши пустили купе почти сутки в пути по цене выше самолета
  • Задунайский Торонтуй

    Загибается ж/д.
  • З.А.Глядач

    "двері поїзда зачинятимуться раніше: о 13:42 – за півгодини до відправлення проводимуть митний і паспортний контроль."

    Якзвичайно,"все для людей". Ніби цей контроль не можливо провести в дорозі,адже до кордону довгенько їхати.

    Оля reply З.А.Глядач

    в коростені півгодини він стоїть.

    Оля reply Оля

    без продажу квитків. хоча якби відкривали двері можна було б пересісти на поїзд Коростень вінниця з цього "ЬІкспресу"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up