Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №15

Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №15
  • Чи потрібна маска водіям, найпопулярніші автівки в областях, яким буде оновлений Volkswagen Tiguan, Топ-20 «свіжопригнаних» легковиків та новини про автофіксацію порушень ПДР.

Водії приватних авто мають право їздити без маски

Перевіреність – ключове правило, яким ми керуємось при створенні новин та інформаційних повідомлень. Так і цього разу: відкинувши здогадки та коментарі різного ґатунку експертів, ми звернулись безпосередньо до поліції, щоб там нам і усім автомобілістам надали офіційну відповідь.

Водії приватного транспорту не зобов’язані керувати машиною в захисній масці, і це не може бути причиною зупинки авто патрульними. Однак з таксі та громадським транспортом (автобусами, тролейбусами чи перевезеннями на замовлення на легковиках) ситуація дещо інша. Детальніше – у нашій публікації.

Відео дня

Читати більше…

 

Від «Ланосів» до «Лексусів». Які машини частіше купували в областях?

Продовжуючи детальні огляди автомобільного ринку України, цього разу пропонуємо вашій увазі підбірку найпопулярніших авто, які найчастіше купували у березні, з «розбивкою» по кожній області. Статистика доволі цікава – в одних регіонах лідирують бюджетні моделі, в інших – машини бізнес-класу.

Як гадаєте, чи міг коронавірус вплинути на смаки покупців? От у Києві, де офіційно зафіксована найбільша кількість інфікованих, найчастіше обирали «машину для втечі» Subaru Forester. А у Миколаївській області, де досі нема жодного пацієнта з COVID-19, найкраще продавалась Toyota Camry – седан для спокійної їзди у справах. Тож радимо поглянути, які авто були найпопулярнішими у вашому регіоні, і написати у коментарях, чи є, на вашу думку, якийсь зв'язок між лідерами торгів та карантином.

Читати більше…

 

Оновлений Volkswagen Tiguan готується до прем’єри

«Тігуан» у рейтингу найпопулярніших кросоверів в Україні щомісяця потрапляє у перший десяток, отже – машина цікава не лише в Європі чи у США, а й безпосередньо українським автомобілістам. Що важливо знати – виробник готується представити оновлену версію цього кросовера. Принаймні, про це свідчать шпигунські фото машини, на яких можна розгледіти, яким може бути «Тігуан» після «рестайлу». Коли це станеться – невідомо, адже світу спершу треба перегорнути сторінку історії з коронавірусом та повернутись до звичного ритму життя. Проте, якщо пандемія не затягнеться надто довго (та не прилетить метеорит, не станеться чергового «кінця світу» тощо) то оновлений VW Tiguan офіційно з’явиться ще цього року.

Читати більше…

 

Імпорт авто з пробігом: Топ-20 «свіжопригнаних» легковиків березня

Наша традиційна підбірка найпопулярніших автівок «звідти», для тих, хто у слові «свіжопригнана» вбачає якусь особливу магію. Перестановок у самому рейтингу відбулось небагато, однак у нас є кілька цікавинок про сектор «пригону».

Зокрема, ми визначили які типи кузовів найчастіше бувають у «свіжопригнаних» легковиків, а також дізнались, якого типу та робочого об’єму циліндрів (для ДВЗ) були мотори на машинах «з німців» чи то «зі штатів», зареєстрованих у березні.

Читати більше…

 

«Селфі» з порушеннями ПДР будуть вже 1 травня

Вірусу вдалось зупинити громадський транспорт та закрити частину бізнесів. Однак він, принаймні поки що, жодним чином не вплинув на хід робіт з розбудови та налагодження системи автоматичної фіксації порушень ПДР на дорогах. Камери монтують, центр обробки даних готовий друкувати та надсилати «листи щастя» порушникам. А оскільки все йде за планом – 1 травня, як і було заплановано, система запрацює – повідомили у МВС.

Читати більше…

 

Заходьте на AUTO.RIA частіше – перевірені та актуальні новини гарантовано навіть під час карантину!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 На Вінниччині попрощалися з загиблим поліціянтом Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up