Парад зірок: як нагороджували переможців Народного Бренду 2018

Парад зірок: як нагороджували переможців Народного Бренду 2018

Визнання. Увечері 11 грудня селебрітіс вінницького бізнесу зустрілися у “Козацькому стані”. Вітання, компліменти, посмішки, селфі. І головне - вручення “Золотої Ніки”, символу перемоги у “Народному Бренді”

 

17-й рік поспіль RIA традиційно відкриває сезон різдвяно-новорічних свят урочистою церемонією нагородження компаній і підприємств Вінниці, які отримали найбільшу довіру і прихильність вінничан.
Двомісячні перегони за звання кращого у своїй сфері бізнесу завершені. У цей період на сайті brand.top20.ua було гаряче - понад 16 тисяч фанів і поціновувачів товарів та послуг голосували за своїх фаворитів. Врешті 55 крилатих Нік розлетілися по офісах переможців. А разом з дипломами та золотими статуетками лідери конкурсу отримали безліч подарунків під ялинку від партнерів “Народного Бренду”. Велика їм подяка і шана - їх участь і допомога зробили це свято по-новорічному казковим!
Під’їзд до ресторану заполонили дорогі авто наших бізнесменів. Поруч припарковані автівки з логотипом “Бліц-таксі” - офіційний перевізник і незмінний переможець “Народного Бренду” впродовж багатьох років.  
Гостей свята зустрічали юні феї з модельного агентства Qmodels, вбрані у вечірні сукні від маестро моди Олександра Очеретного. Красу їм наводили Салон краси Анна Вахула style studio, Тетяна Чубей та салон Upgrade Beauty Studio

Церемонію нагородження відкрив президент Медіа Корпорації RIA Олександр Човган.
“350 тисяч вінничан визначили найкращих. Абсолютно неупереджено. Найкращі - це ви, шановні бізнесмени! Саме ви творите наше майбутнє, робите так, щоб наші діти пишалися нашою країною. Ми, RIA, щиро вдячні вам за вашу працю.”

Відео дня

Зйомка та монтаж відео Олександр Гах.

Бізнес-леді, вишукані та елегантні, із задоволенням позували для фото.

Великий зал ресторану манив розкішними столами з фуршетом та напоями. 
Ласуни та ласунки кружляли біля солодощів Sweet Paradise - солодкого партнера “Народного Бренду”.

Наталія Токар (зліва)  привезла неперевершені еклери, профітролі, брауні, капкейки, трюфелі і справжній живий шоколад з сиром дор-блю, горіхами і карамеллю - ви ще маєте сили це просто читати?

Музичну атмосферу створювали талановитий Сергій Асафатов з Jazzforacat. Магічна суміш вокалу, акустичної гітари і кларнету звучала у ритмі, настрої та емоціях вечора .

Офіційний партнер Житловий комплекс  “Golden House”  - це нове житло бізнес-класу у центрі Вінниці з видом на Буг. Стиль і креативність виявили наші партнери - бажаючі могли здійснити віртуальну прогулянку по квартирі своєї мрії, вдягнувши 3D-окуляри. Гості, схожі на героїв “Зоряних війн”, проходили крізь стіни, ходили кімнатами, зазирали у панорамне вікно. І були просто в захваті!

Заступник директора з продажів ЖК  “Golden House” Володимир Мусійчук проводить VR-тур.

З “АКцентру” ніколи не вийдеш з порожніми руками. Як не з каструлею, то хоча б з листівкою. Офіційний партнер “Народного Бренду” компанія “АКцентр” подарувала всім переможцям щоденники на 2019 рік.  

Керівник відділу продажів компанії "АКцентр" Валентина Хондарова та керівник відділу обслуговування Мирослава Саволюк отримують Золоту Ніку переможців у номінації "Магазин канцелярії та сувенірів"

Партнер свята Центр камінів та печей "Pan Topkin" приніс з собою тепло і полум’я своїх камінів і своїх сердець. Власниця мережі магазинів і щаслива мама Мар’яна Литвинчук

Офіційний партнер “Народного Бренду” компанія “Агромат” отримує нагороду за друге місце у номінації "Магазин сантехніки"

Два місяці усі, хто голосував за улюблені бренди, чекали цієї миті. І от нарешті! Барабанний дріб… і оголошуються імена трьох везунчиків, яких серед інших 16324 обрав неупереджений Рандом. Планшети від компанії “ВМ Техніка”, нашого Офіційного  партнера, дістаються знову прекрасній половині людства - Ірина, Тетяна та Еля!

На фото власниця компанії ВМ Техніка Марія Базелюк

Перша щаслива володарка планшету, Ірина Цюсьмак (32):
"Голосувала вперше, - розказує Ірина. - Молодша донька займється танцями у студії "Вертикаль". З неї все й почалося. А так, як треба було віддати не мешне 10 голосів, вже й обирала серед знайомих компаній улюблені. На розіграш планшету навіть не звернула уваги. Тому була дуже здивована, коли мені зателефонували. Звісно, неочікуванно, і дуже приємно! Планшет в мене був лише робочий. Тепер маю свій, особистий))"

Другий планшет отримала Тетяна Коломійчук (24), юрист за фахом. Вона має малесеньку донечку Соломійку, тому наразі не працює. Тетяна також голосувала вперше за Народний бренд, і про приз взагалі забула. Звістку про виграш зустріла розгубленим мовчанням - не повірила)) Днями Таня святкує своє 25-річчя, то ж планшет вельми до речі.
На фото: родина Коломійчуків - Руслан, Тетяна і Соломійка

 

Спонсор свята магазин "VOVK" - український бренд жіночого одягу, розіграв серед гостей сертифікат на 1500 грн. Його отримала директор Музея науки Наталія Мартинюк. Вишукана сукня для новорічної вечірки ніколи не зайва)

У суші-барі “Yama” отримуєш культурний шок і гедоністичну насолоду – все хочеться «їсти очима».

Директори Влад Мигалик та Іван Горобець, дворазові переможці “Народного Бренду”, розіграли сертифікати від Смачного партнера суші “Yama” серед гостей свята. Їх виграли Наталія Базілєва, “ВМ-Техніка” та магазин взуття “4 сезони”


Наталія Базілєва - переможець у номінації “Фотограф”

Усе святкове розмаїття сміху, ароматів, смаків, музики і світла міцно тримала у своїй тендітній руці ведуча вечора Ольга Сольвар. Її харизма, шарм та почуття гумору об’єднали  гостей, що вони на деякий час забули про закуски та приєдналися до вшанування переможців

Переглянути всі фото можна тут.
Усі матеріали по Народному бренду 2018:
“Народний Бренд 2018”: Золоті Ніки чекають на своїх володарів
Народний Бренд 2018: молоді обличчя вінницького бізнесу
“Народний Бренд 2018”: рекордна кількість голосуючих

 

Коментарі (1)
  • Liana Ne

    Ярмарка тщеславия..Да ещё и за свой счёт))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній Від читача 18:58 смс для Анечки 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up