Нагородження кращих, розіграші та круте бармен-шоу: як завершився “Народний бренд 2017”

Нагородження кращих, розіграші та круте бармен-шоу: як завершився “Народний	бренд 2017”
  • У четвер 157 вінницьких компаній отримали відзнаки на церемонії “Народного бренду” - як свідчення довіри до них городян
  • Три щасливчики із вінничан, які голосували, отримали по планшету, і вже наступного дня заберуть їх із редакції RIA/20minut
  • Феєричне бармен-шоу, подарунки для гостей, вишукані вина та авторські десерти - усе це зробило атмосферу церемонії теплою і “майже домашньою”

Більше двох місяців вінничани обирали найкращі компанії міста на сайті brand.top20.ua/vn. За право отримати визнання у номінаціях змагалися понад 2 тисячі компаній. Але лиш 157  із них вибороли відзнаку "Народного бренду". І от, у день церемонії нагородження, увесь простір ресторанного комплексу “Козацький стан” був заповнений гостями церемонії.

Ольга Тимощук - фотограф із Козятина. Прямо перед початком церемонії розповідає - була дуже здивована, коли побачила себе у списку фотографів на top20.ua. Але ще більше здивувалась, коли дізналась, що посіла у номінації “Фотографи” друге місце.

Відео дня

— Я абсолютно не знала, що беру участь. І тут раптом подруга сказала мені, що проголосувала за мене. Я була дуже здивована, що інформація про мене є на сайті  brand.top20.ua/vn. Таким чином, я розіслала прохання у Фейсбуці, щоб голосували за мене. І проголосували - не дивлячись на те, що голосування доволі складне, - розказала вона.

Офіційна частина розпочалась трохи пізніше сьомої години вечора, і відкрив її генеральний директор корпорацiї RIA Олег Горобець.

Він же і вручив вручив відзнаки спонсорам та партнерам конкурсу. Це генеральний партнер — цемент «Зодчий», офіційний партнер — компанія «Бліц Таксі 555-444», ексклюзивний партнер —  котеджне містечко Sun House,  та “солодкий” партнер — Sweet Paradise.

— Цей конкурс є пріорітетним для компанії “Зодчий”. Ми вважаємо його дуже цінним для міста, адже саме “Народний бренд” спонукає бізнесменів до розвитку своєї справи та покращення якості товарів, послуг для вінничан, - розповів журналісту Віталій Любімов, представник компанії ТОВ “Зодчий”.

Андрій Чорний на фото праворуч

— Видно, що “Народний бренд” розвивається із кожним роком. Але цього року все все-таки інакше: конкурс якийсь “тепліший”, затишніший, - прокоментував журналісту Андрій Чорний, засновник Бліц Таксі 555-444, після того, як допоміг ведучому розіграти свій подарунок переможцям - 20 сертифікатів на поїздку у таксі.

А от Наталя Токар, засновник торгової марки авторських десертів Sweet Paradise, зайняла далеко не призове місце - її компанія у рейтингу шоста за ліком. Але вона все-одно радіє, адже каже, що Sweet Paradise всього три місяці як на ринку.

— Ми обійшли такі знані бренди, як “Насолода”, яка вже багато років радує своїх прихильників солодощами. Це було дуже приємно! Хочу подякувати усім вінничанам, які віддавали за нас свої голоси.

Родзинкою вечора став виступ двох барменів із Sivak&Vitruk Project. Глядачі захоплено слідкували за майстерністю хлопців, і за тим, як шейкери буквально літали в повітрі повз вінничан, що сиділи у першому ряду.

via GIPHY

Далі на учасників конкурсу чекали нові сюрпризи: Андрій Красніцький, забудовник котеджного містечка "Sun House", розрізав для них на шматки великий торт - презент від компанії.   

— Хочу привітати вас із завершенням конкурсу, адже це більше, ніж фінал - ви можете оцінити, скільки людей віддали за вас голоси, - зазначив Красніцький.

Одразу після того, як усі переможці отримали відзнаки, Олег Горобець розпочав розіграш трьох планшетів серед учасників онлайн-голосування. Спочатку вирахувати випадкові номери хотіли із допомогою спеціальної програми, але через погану якість Інтернета довелось із тисяч номерів телефонів обирати щасливчиків буквально наосліп.

Хтось з них не піднімав слухавку, хтось не хотів розмовляти. Так чи інакше, але планшети вже дісталися трьом вінничанам — переможцям залишилось тільки прийти за ними до редакції із паспортом.  

Марина Загоруйко, одна із головних організаторів конкурсу, каже, що святкування вийшло дуже яскравим.

— Конкурс важливий і для споживачів, і  для компаній, які хочуть іти вперед у своєму розвитку. Ми йшли до цього практично 3 місяці: перші два - було голосування на сайті top20.ua, а в останній місяць пішла вже, власне, організація конкурсу: ми намагалися продумати все до дрібничок: ресторан, група, яка співатиме, нагороди. Задуми щодо “Народного бренду 2018” з’являться завтра, а сьогодні можна видихнути спокійно і насолоджуватися теплою атмосферою.

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up