Новий рік у Карпатах: чи слід їхати в гори на довгоочікуване свято

Новий рік у Карпатах: чи слід їхати в гори на довгоочікуване свято
Новий 2016 в Карпатах мріють зустріти багато людей. Чому так відбувається і чи слід їхати в горы на довгоочікуване свято, ми з'ясуємо в даній статті.

Кожен новий день наближає нас до святкування Нового 2016 року. Вже зовсім скоро затишна домашня атмосфера наповниться чарівної казковістю, запахом свіжої ялинки і мандарин. Кожен з нас у переддень свята згадує традицію про загадуванні заповітного бажання під час бою курантів, а також інші прикмети, пов'язані з достатком майбутнього року.

Новий рік в Карпатах - чарівні пейзажі, святкові карнавали, корисний і активний відпочинок

Новорічна ніч є основним показником щасливого майбутнього. Існує думка, що де і як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш. Відсвяткувавши Новий рік у Карпатах, ви зможете не тільки насолодитися святковим оформленням готелів Карпат, а також побачити чарівні казкові пейзажі, новорічні карнавали, зарядитися енергією, здоров'єм і бадьорістю на цілий рік. Активний і корисний відпочинок у Буковелі або відпочинок в Яремче дозволить вдосталь накататися на лижах та санчатах і зробити перший вдалий крок у життєрадісний 2016 рік.

Відео дня

Новий рік в Карпатах: кращі пропозиції готелів на будь-який смак

Святкуючи Новий рік і Різдво в Карпатах, можна із задоволенням насолодитися високим рівнем європейського сервісу за доступними цінами. Приміром, Драгобрат 2016 і його готелі вже готові радо зустріти туристів, запропонувавши їм новорічні знижки на комфортне проживання та численні види розваг.

Відпочинок в Трускавці 2016 на Новий рік - це не тільки фантастичне свято, але маса можливостей для оздоровлення. Його готелі пропонують для проживання чудові номери, в яких панує святковий дух, затишок і сучасний дизайн. Відпочинок в такому житлі після довгих зимових прогулянок стане справжнім блаженством. На базі багатьох пансіонатів і баз відпочинку тут працюють висококваліфіковані фахівці, які проведуть комплексне обстеження організму і складуть індивідуальну програму лікування з використанням знаменитих мінеральних вод Трускавця.

Майже в кожному готелі Карпат є свій ресторан, що здвивує святковим оздобленням і вишуканим новорічним меню. Як відомо, карпатські страви займають перше місце серед українських кулінарних шедеврів. Перед варениками та українським борщем навряд чи хтось зможе встояти.

Новий рік в Карпатах: маса можливостей для зимових розваг

Тільки в Українських Карпатах є можливість для різноманітних зимових розваг. В цьому плані Буковель 2016 користується особливою популярностью, як найсучасніший гірськолижний курорт України. Тут вас чекає катання на лижах, санках, санчатах, сноубордах, снігоходах, а також зимова охота на косулю, лисицю, кабана або вовка. Місцеві господині із задоволенням приготують вам чудові страви з мисливських трофеїв. У цей час ви зможете спокійно відпочити після активного відпочинку, щоб приготуватися до насолоди ситною і апетитною їжею і фірмовими винами Карпат. Безсумнівно, цей чудовий день залишиться у вашій пам'яті надовго.

Новий рік в Карпатах - знайомство з пам'ятками

Новорічний відпочинок в Карпатах дозволить познайомитися з унікальною колекцією найдавніших замків, фортець, палаців та іншими пам'ятками. Цей мальовничий і багатий край подарує вам неймовірно казкові враження на цілий рік.

Як бачите, новий рік в Карпатах має масу переваг. Вибір за Вами!

Нехай чарівні Українські Карпати принесуть вам щастя, достаток, взаємну любов і багатство у Новому 2016.



 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дарья

    Чудові пейзажі, красота дійсно, але й ціни чудові.
  • Анонім

    Скільки помилок.... Жах
  • Анонім

    мне кажется, мы встречаем уже 2016 год_)))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up