Можливості для молоді: інформація про тренінги

Можливості для молоді: інформація про тренінги
Ця інформація про різні можливості, а саме тренінги, семінари, табори, літні школи, вебінари та багато іншої цікавої інформації яка допоможе нашій молоді отримати цікавий досвід, навички як в Україні так і закордоном.

Можливості в Україні

Конференція «Alterpower: економічна ефективність нових джерел енергії»
27 березня, Київ, Україна
Дедлайн: 15 лютого 2015

Мета конференції полягає у ґрунтовному аналізі економічних аспектів впровадження та використання нових джерел енергії в Україні та презентації результатів кращих студентських досліджень.

Відео дня

Переможці конференції отримають призи від організаторів і спонсорів.

http://www.kse.org.ua/uk/about/kse-news/?newsid=629


Всеукраїнський проект "Твоя країна"

Проект "Твоя Країна" - це кількаденні поїздки з насиченою програмою до обраного тобою міста. Неординарні екскурсії, тренінги та ігри, зустрічі з відомими журналістами, митцями, бізнесменами, кав’ярні, музеї та театри, а також нові друзі, знання та яскраві враження!

Весняні візити:
Дніпропетровськ 27 лютого - 1 березня
Суми 27 лютого-1 березня
Полтава 7-9 березня

Чернівці 7-9 березня
Хмельницький 12-15 березня

Більше інформації http://vk.com/tvoja_krajina

Конкурси

Конкурс відеороликів про Польщу «Творімо спільне майбутнє!»

Приз: запрошення на представлення конкурсу.

Дедлайн: 20 лютого 2015.

Участь у конкурсі може взяти кожен, хто вміє тримати в руках відеозаписуючий пристрій, має оригінальні ідеї та думає про майбутнє.

http://civicua.org/grants/view.html?q=2400330

Всеукраїнський фестиваль аматорського відео «Мотор»

Приз: відеокамера GoPro.

Дедлайн: 22 лютого 2015.

Конкурс проходить у номінаціях: комедійне відео, соціальне відео, німе кіно, авангард, анімація та музичний ролик.

https://biggggidea.com/opportunities/1611/

Міжнародний студентський конкурс NewEconomic Talent

Приз: 1 000 $.

Дедлайн: 28 лютого 2015.

Конкурс відкритий для тих, хто цікавиться сучасними економічними питаннями та прагне зрозуміти процеси й сили, що «формують» світ.

http://www.edu-active.com/contests/2015/jan/09/international-student-competition-new-economic-tal.html

Стипендії

Стипендії для вивчення чеської мови у Літній школі слов’янських студій у Чеській Республіці

Міністерство освіти, молоді, фізичного виховання Чеської Республіки виділило 4 стипендії (за принципом взаємності) для українських студентів і викладачів ВНЗ з метою вивчення чеської мови у рамках Літньої школи слов’янських студій у Чеській Республіці.

Термін подачі заявок – 2 березня 2015 року.

Усі витрати, пов’язані з проживанням та навчанням учасників, покриває чеська сторона.

Зверніть увагу, що по закінченню літньої школи є можливість перезарахувати отримані кредити в ВНЗ в Україні (для студентів).

http://www.mon.gov.ua/ua/messages/43479-stipendiyi-dlya-vivchennya-cheskoyi-movi-u-litniy-shkoli-slovyanskih-studiy-u-cheskiy-respublitsi

 

Інформацію підготувала

 Франчук Катерина

facebook.com/katrin.franchuk

Контакти:

Центр Громадської Активності «Результат»

 vk.com/cpa_result

 www.facebook.com/CPA.Result

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Sonya Blade

    Твоя Країна. Эти ребята недавно арендовали у нас зал для тренингов http://www.underhub.com.ua/arenda-zalov-v-centre-kieva-underhub/. Я немножечко подслушивала их собрания))) это очень круто!  Больше бы таких проектов!!!!! Удачи, ребятки!

    Sonya Blade reply Sonya Blade

    Приезжайте еще, ребятки!! Ждем с нетерпением!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up