Готелі з басейнами в Карпатах — альтернатива відпочинку на морі

Готелі з басейнами в Карпатах — альтернатива відпочинку на морі
З чим у вас асоціюється літній відпочинок? Напевно, в першу чергу, з морем. А тепер уявіть на хвилиночку, як ви плаваєте в великому басейні, навколо вас величні мальовничі гори, а легка гірська прохолода змінює літню спеку. Непогано, правда? :)

І все це є в наших Карпатах. До речі, вартість такого відпочинку набагато дешевша, ніж на морському узбережжі України.

10232178m.jpgНижче добірка готелів з басейнами в Карпатах, які найбільше користуються популярністю в клієнтів http://hotels24.ua/. Можливо, саме в одному з них і вас чекає відпочинок вашої мрії!

Курортний комплекс "Лаванда Country Club" в Татарові

Відео дня

"Лаванда Country Club" порадує гостей елегантними затишними номерами і шале в національному стилі. Крім великого басейну цей готель славиться своїми пейзажами, які відкриваються з балконів і вікон номерів: річка, водоспад і, звичайно ж, нескінченні гори. До послуг гостей тут є spa-салон, ресторан, кінобар, дитячий майданчик.

1109546.jpg

Ціни на номери — від 750 грн за 2-місний номер.

База відпочинку "Карпати" в Мигово

Котеджний комплекс "Карпати" задовольнить навіть найвибагливішого гостя. Тут високий рівень сервісу, а також великий вибір активного відпочинку: поїздки на джипах по бездоріжжю, велопрогулянки і захоплюючі катання на квадроциклах. Після чого можна розслабитися в джакузі або поплавати в прохолодних басейнах.

1109550.jpgЦіни на номери — від 850 грн за двомісний люкс.

Готель "Рубель" в Яремче

Відразу під стінами готелю починається густий ліс, в якому є безліч захоплюючих і мальовничих маршрутів: як пішохідних, так і для велосипедистів чи квадроциклістів. У готелі для гостей передбачено безліч послуг: басейн, парковка з відеоспостереженням, організація екскурсій, прогулянки на конях, рафтинг, полювання, риболовля.

1109552.jpgЦіни на номери — від 690 грн за 2-місний номер.

Готель "Благодать" в Шаяні

Це місце гості називають острівцем Швейцарії в Україні. Розташований він у мальовничій місцевості в оточенні 3-х гір: Великого, Середнього і Малого Шаяна. Високий рівень сервісу, професійний персонал, ресторан, басейн, сауна, більярд, спортивний майданчик — тут це можна отримати за демократичними цінами.

1109556.jpgЦіни на номери — від 450 грн за 2-місний номер.

Гостьовий будинок "Медовий двір" у Славському

А цей готель точно сподобається любителям солоденького і корисного. Тут є власна пасіка! Гості можуть насолодитися смаком самого корисного карпатського меду. Але не медом єдиним. На території готелю є ресторан української та європейської кухні. А ще дитячий майданчик, безкоштовна парковка і басейн в дуже мальовничому місці.

1109558.jpgЦіни на номери — від 450 грн за 2-місний номер.

P.S. Подаруйте собі незабутній відпочинок в Карпатах!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергей Задорожный

    Чому немає лінка на Hotels24.ua, звідки ви цю статтю вкрали?
  • Дарья

    Шкода, що ця стаття не була розміщена раніше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up