Яким буває літнє повсякденне жіноче взуття (Новини компаній)

Яким буває літнє повсякденне жіноче взуття (Новини компаній)

Виробники повсякденного літнього жіночого взуття намагаються задовольнити потреби покупців на 100%. Моделі для прогулянок та спорту повинні бути зручними та функціональними, для офісу — стильними та лаконічними, для званої вечері — яскравими та красивими. При цьому різноманіття моделей, текстур, фактур та кольору може викликати розгубленість навіть у затятої модниці.

Щоб шопінг був продуктивним, пропонуємо заздалегідь підготуватися. Познайомтеся з найпопулярнішими видами повсякденного жіночого взуття. Експерти кажуть, що достатньо мати по парі кожного виду, щоб капсульний набір був повним. А купити взуття у Вінниці можна в інтернет-магазині Vitto Rossi.

Жіноче літнє взуття – стильні новинки для спекотних днів — TM LIDER Цікаве  про взуття

Види повсякденного жіночого взуття

Найпопулярнішими видами взуття для жінок є:

  1. На танкетці. Взуття на танкетці набагато зручніше, ніж моделі на традиційних підборах, проте таке ж гарне. Воно стане чудовим доповненням повсякденного та вихідного образу. Любите одяг у стилі хіпі-бохо? Додайте до сарафану босоніжки на танкетці. Вони зроблять комплект більш комфортним та вишуканим. До коктейльного плаття виберіть закриті туфлі на танкетці. Навіть якщо вечір передбачає танці, не переживайте: ваші ноги в такому взутті не втомляться.
  2. Балетні туфлі. Гарне та практичне рішення на кожен день. Балетки — взуття на пласкій підошві, одягнути яке можна в офіс, ресторан або на прогулянку. Головне, правильно підібрати колір. На роботу одягайте класичні балетки нейтрального кольору з брюками чинос, а на літню прогулянку до парку — туфлі з кольоровим принтом.
  3. Парусинові туфлі. Вони об'єднали спортивний та повсякденний стилі. Зручні, практичні моделі представлені в широкому асортименті кольорів та візерунків. Взуття гарно виглядає з джинсами і футболкою, шортами та майкою, легкою сукнею. Магазин взуття у Вінниці Vitto Rossi пропонує багато видів парусинових моделей.
  4. Сандалі чи босоніжки. Це ідеальне взуття для пляжу, прогулянки в парку в спекотний літній день. Воно продається в різних кольорах, має різну висоту підбору, тип застібки. Босоніжки на підборах з ремінцями поєднуються зі строгими брюками або офісним одягом. Їх також можна носити з легінсами або джинсами, щоб створити ідеальний літній образ.
  5. Мокасини — повсякденне взуття без шнурівки або застібок з еластичними вставками, які виключають сповзання. Вони універсальні та можуть поєднуватися з різним вбранням.
  6. Кросівки. Жіночі кросівки можна купити для занять спортом, ранкових пробіжок та щоденного носіння. Вони зручні, добре захищають ногу від механічних впливів, завжди у тренді. Залежно від прямого призначення потрібно вибрати свою пару: для бігу, їзди велосипедом, щоденних прогулянок.

S410th2HNMT2pbFURwqqnUs7be4KkwtYQIsbNKHS9iMTtCHK55yNoYhZFGgFEULcM_-_7DaAQbCYV_HUGKtUSrOvJkj8boSsspw_ECi906zUVHgnvbAZvrew_iZubckmYjZ5oYkiwG9zOqWz2MRYGq3kYXfFc84Ja0hT6xajqoqWRtvn1qtwAt19fZ7Nxw

Так виглядає список моделей літнього взуття, які мають бути у гардеробі кожної дівчини. Пропонуємо вам зробити ревізію взуттєвої шафи, щоб переконатися, що ви до теплого сезону готові.

keyboard_arrow_up