Як знайти нових клієнтів для бізнесу: 20 способів, які може використати кожен

Як знайти нових клієнтів для бізнесу: 20 способів, які може використати кожен
  • У суботу, 23 грудня, відбудеться бізнес-семінар на тему «Як залучити нових клієнтів у Вінниці. 20 простих інструментів».
  • Це практичний івент для тих, хто працює як в онлайні,так і в офлайні, але мріє приводити нових клієнтів.
  • Спікери семінару розкажуть, як зробити власну справу успішною без шалених витрат і як уникнути помилок, які часто допускають власники бізнесу.

На бізнес-семінарі ми розглянемо 20 малобюджетних інструментів, які ефективно працюють на вінницькому бізнес-ринку. На заході детально буде розглянуто кожен з інструментів, їх вартість, налаштування, ефективність і посилання на навчальне відео. Цей захід — відмінна можливість познайомитися з однодумцями та експертами. Знайти нових клієнтів та партнерів.

— Завдяки нашому новому інтернет-проекту «Топ-20», ми обробляємо багато даних про вінницький бізнес. Бачимо, хто які методи використовує для залучення клієнтів. І хочу відмітити, що рівень використання сучасних інструментів доволі низький, — розповідає генеральный директор RIA Media та спікер семінару Олег Горобець. — Бізнес не використовує найбільш прості та дешеві інструменти. Тому ми вирішили скласти список певного «маст гев» для бізнесу. Це 20 способів, які може використати кожен. Ми розкажемо, скільки доведеться витратити часу, зусиль та грошей (більшість способів безкоштовні!). Також дамо посилання на добрі відео-уроки та інші довідкові матеріали. Після семінару учасники отримають довідник з більш ніж 20 способами залучення клієнтів.

Відео дня

— Іноді підприємцям та власникам локального бізнесу важко налаштувати робочу систему по залученню нових клієнтів. Бо вони не мають спеціалізованої освіти. Або в їхніх компаніях немає необхідних спеціалістів. Тому ми відібрали пакет недорогих, але перевірених у вінницьких реаліях інструментів, — розповідає комерційний директор RIA Media Юрій Старжинський. — Левова частина цих інструментів приділена онлайн-бізнесу. Але, якщо врахувати, що 40% українців не користуються інтернетом, стає зрозуміло, що офлайн інструменти не менш важливі. Про це і поговоримо.

— Темою мого виступу є контекстна реклама. На семінарі я детально розповім, для якого бізнесу вона підходить та якими інструментами потрібно користуватися при її запуску, — розповідає керівник агенції Contextsisters RIA Media та спікер вечора Оксана Розторгуєва. — Не оминемо теми ефективності рекламних кампаній.

Програма бізнес-семінару

Олег Горобець (10:00-11:30)

Інструменти в онлайні, від Google My Business до OLX. Робота з клієнтською базою, CRM системи

Альона Костюк (11:30:12:00)

Вигоди роботи з платформою PROM.UA

Перерва (12:00-13:00)

Оксана Розторгуєва (13:00-13:30)

Контекстна реклама

Ірина Олейник (13:30-14:00)

Бізнес сторінка у facebook, соціальні медіа, меседжери, mail розсилка

Євген Блищик (14:10-14:30)

Як самостійно зробити лендінг

Юрій Старжинський (14:30-15:30)

Дієві інструменти офлайн маркетингу

 

Також на семінарі буде блок, присвячений веденню бізнес сторінок у Facebook та Instagram. І майстер-клас «Як самому створити лендінг»

Знання, якими будуть ділитися спікери, є практичними для представників мікробізнесу, малого бізнесу, керівників і маркетологів різноманітних компаній.

Отримайте набір практичних інструментів, які збільшать кількість клієнтів і ваш дохід.

Сайт семінару

Семінар відбудеться 23 грудня о 10:00. Приймає клубний офіс CABINET (вул. Пирогова, 112а). Вартість – 400 грн. Тел: (063)799-99-74.

Партнери про бізнес-семінар

Генеральний партнер

СКРЕПКА. Офісне приладдя та канцтовари.

– Ми займаємось оптовою та роздрібною торгівлею канцелярських товарів: папки, офісний папір, письмове приладдя та ін. Наші товари просто незамінні для натхненно злагодженої роботи.

VIP партнер

БліцТаксі 555-444

– Кожен наш клієнт знає, що може доїхати додому з комфортом, гарним настроєм та за доступною ціною. Бо наш девіз: "Якщо швидко та комфортно - то тільки Бліц Таксі 555-444". Ми в свою чергу усвідомлюємо, що надаємо послуги не тільки пересічним громадянам, але й впливовим та успішним бізнесменам. Тому стати партнерами такого заходу для нас подвійно приємно.

Центр камінів та печей Pan Topkin

– Ми живемо у шаленому ритмі, де новітні технології вражають темпами розвитку. І, на жаль, людям, які цінують свій бізнес, може не вистачати часу для вдосконалення своїх знать. Тому дуже важливо знати, чути та прислуховуватися до фахівців, які вивчили, проаналізували та систематизували всю необхідну для цього інформацію і готові нею поділитися.

«АФІНА»

– Ми займаємося програмним забезпеченням для автоматизації підприємств та бюджетних організацій. І хочемо, щоб підприємці, які планують розвивати та вдосконалювати свій бізнес, мали змогу ефективно ним керувати, заощаджувати свої кошти, підвищувати рівень управління та спрощувати роботу своїх працівників. Бізнес-семінар розрахований саме на це. Тому ми стали партнерами.

Поліграфія "Ідеї Успіху"

– Рухаючись в ногу з часом та відслідковуючи останні тенденції із залучення клієнтів, поліграфія "Ідеї Успіху" чітко розуміє, щоб ефективно розвиватись потрібно вміти правильно застосовувати онлайн-інструменти та просувати свій продукт і бренд в інтернеті. Поліграфія "Ідеї Успіху" виступає партнером бізнес-семінару "Як привабити нових клієнтів у Вінниці, 20 простих інструментів" бо вважає, що ця тема є надзвичайно актуальною для нашого місцевого бізнес-середовища.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up