Як убезпечити своє житло? Даємо поради! (новини компаній)

Як убезпечити своє житло? Даємо поради! (новини компаній)

Злодії із задоволенням працюють в мирний час, а зараз – то взагалі їм зелене світло, бо багато хто покинув домівки і сповістив про це в соцмережах.

Нові реалії сьогодення змушують нас пристосуватись до нового життя, але весь цей жах скоро закінчиться і багато хто повернеться в рідне місто і почне життя спочатку. 

Залишаючи помешкання ненадовго або на невизначений строк потрібно подбати про захист своєї оселі. Якщо поруч з вами хороші сусіди, то можна попередити їх про ваш від’їзд. Якщо ваша поштова скринька буде заповнена рекламою чи рахунками, то хай обов’язково їх виймають, щоб вашої відсутності не помітили.

На щастя, вінничани стали пильнішими і повідомляють поліцію про підозрілих людей та невідомого походження речі в будинках та поблизу них. Крадіжок наразі не більшає, але все одно потрібно тримати руку на пульсі та вчасно убезпечити своє майно.

- Часто стикаємось з випадками крадіжок майна громадян, адже даний вид майнових злочинів завжди був на першому місці. Своє потрібно берегти, а поліція охорони знає як. Окрім таємного викрадення майна можливі збройні напади на власників, тому доречною в даному випадку стає здача периметру оселі під охорону або переносна кнопка термінового виклику поліції, щоб у разі проникнення в помешкання увімкнулась сигналізація або спрацювала кнопка тривожного сповіщення, - розповідає Ігор Петрович, співробітник Управління поліції охорони Вінниччини.

Поліція охорони працює в цілодобовому посиленому режимі, щоб помешкання вінничан та гостей міста були у безпеці. Збільшено кількість особового складу поліції охорони для здійснення охорони об’єктів та квартир, забезпечення громадського порядку та цілодобового чергування містом. Як і раніше проводиться підбір обладнання, його встановлення та підключення житла чи офісних приміщень до пульту централізованого спостереження.

На сьогодні є багато варіантів охорони і охоронно-пожежного обладнання для збереження вашого майна та нервів.

Подбайте про захист свого майна вже сьогодні!

Управління поліції охорони у Вінницькій області

 

keyboard_arrow_up