Відкриття єдиного оновленого вінницького клубу фехтування «VinFencing» за підтримки ВОФФ (Новини компаній)

Відкриття єдиного оновленого вінницького клубу фехтування «VinFencing» за підтримки ВОФФ (Новини компаній)

У місті розпочинає свою діяльність Вінницька Обласна Федерація Фехтування на чолі із президентом федерації Артемом Сівашем.

Відтепер вінницькі спортсмени зможуть розраховувати на підтримку. 

Спортивне фехтування – престижний і видовищний олімпійський вид спорту. До недавнього часу ним у Вінниці ніхто не займався. Але з березня 2019 року  ситуація кардинально змінилася: у Вінниці відкрили інтернаціональний клуб фехтування.

Започаткувало фехтування у Вінниці інтернаціональне подружжя Таха. Аліна родом із Вінниці, а Омар – з Єгипту. Звідце саме і назва « Вінницький міжнародний фехтувальний клуб- Vinfencing” . Перший та єдиний клуб спортивного фехтування  м.Вінниця.

Долучитись до цього видовищного виду спорту є можливість у кожного жителя нашого міста, адже відтепер у Вінниці відкривається оновлена зала з сучасним ремонтом єдиного міжнародного клубу фехтування.

Презентували нове приміщення клубу 25.07, а заразом святкували початок роботи федерації вчора - на третьому поверсі Вінницького універмагу.

На захід завітала понад сотня гостей та, зокрема, кілька десятків дітей, які мали змогу не лише оглянути приміщення, де відбуватимуться тренування приватного клубу, але й побачити декілька показових боїв різною зброєю та дізнатись більше про роботу "Vinfencing" та федерації.

Спільними зусиллями, власники клубу та ВОФФ націлені на плідну співпрацю задля популяризаціїї цього виду спорту в межах Вінницької області.

«В нашій області є всі можливості, щоб розвивати цей вид спорту. Також фехтування є олімпійським видом спорту і в нашій області є дуже багато талановитих і перспективних спортсменів, які я вважаю, можуть показати значні результати на різних всеукраїнських та міжнародних змаганнях, тому мені, як президенту цієї федерації дуже цікаво спостерігати за розвитком і робити все можливе, щоб показати максимальні результати.» — Артем Сіваш, президент ВОФФ

Більше фото за посиланням 
https://avocado.vn.ua/disk/voff-vinnitska-oblasna-federatsiya-fehtuvannya

keyboard_arrow_up