Весілля буде солодким!

Усі, а особливо діти обожнюють солодощі!

Як то кажуть діти люблять мультфільми, іграшки та солодке. Абсолютно усі діти люблять солодке – весь цей шоколад, цукерки, тістечка та торти. Це приносить їм шалене задоволення, а можливо, не тільки їм,а й дорослим!

Компанія «Білка» пропонує величезний набір весільних цукерок для дітей (які, до речі, будуть смакувати й дорослим). На сайті http://bilka.ua/vesilni-kendi-bary/ є величезний вибір спеціально названого «Кенді-бару», що в перекладі означають «Солодкий бар». Давайте розберемо детальніше, що нам пропонує компанія «Білка».

«Білка» - популярна кондитерська компанія, яка пропонує придбати різні варіанти солодощів для солодкого, весільного столу. Зробіть святкування весілля по-справжньому незабутнім та солодким! Кондитерська компанія пропонує безліч солодощів, які виготовлені з натуральних та поживних компонентів, що містять гарну поживну цінність. «Кенді бар» - гарний, смачний та корисний солодкий стіл!

Відео дня

Бажаєте дізнатись, що входить до переліку солодкого «Кенді бару»? – Ви та Ваші гості будуть приємно здивовані! Компанія пропонує смачнючий весільний торт, ціна якого від 420 гривень за кілограм. Так торт може бути двоповерховим, якщо він важить від 6-ти кілограм, та триповерховим, якщо важить від 12 кг. Тільки уявіть собі, це ж справжня казка!

весільний кенді бар

Макаронси. Цей вид солодкого, напевно, знають у всьому світі! Це спеціальне «Сендвіч-печиво», яке може мати різнобарвний колір та смак – манго, банан, шоколад, ягідний, м’ятний або ж зі смаком якогось фрукта, цитруса. Кондитерська «Білка» зробить кожне печиво нереально смачним, корисним та особливим!

Професіонали відомої кондитерської компанії також пропонують безліч іншого солодкого, яке зробить Ваше весілля особливо солодким! Пана кота (десерт в стаканчику), заварні тістечка, капкейки або ж чізкейк – справжнє чудо на Вашому весільному столі! Також компанія може приготувати тірамісу, мус, особливе маршмеллоу (зефір з різним смаком) та інші десерти різних смаків – тут все на Ваш вибір!

«Білка» - особливий підхід до кожного замовленого тістечка та печива! Все буде корисним, солодким та виглядатиме ну нереально круто – гарантуємо! Замовив у нашій кондитерській, Ви отримаєте не лише купу задоволення від солодкого столу, а і радість від нашої швидкої сервіс-доставки. Ми доставимо Ваше замовлення у точно указаний Вами час!

Нехай весілля буде солодким!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up