В новий рік з новими мріями! А комфортне житло ми вам побудуємо! Особняк-К (Новини компаній)

В новий рік з новими мріями! А комфортне житло ми вам побудуємо! Особняк-К (Новини компаній)

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2016 рік був прожитий недарма. Рік був насичений подіями, напруженою працею, злетами і падіннями. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Новорічні свята – це той час, коли кожен не лише з надією дивиться в майбутнє, планує щасливі події та моменти, а й підводить підсумки року, що минає.
Для багатьох забудовників цей рік видався важким, з переломними моментами у суспільстві, але не для вінницького забудовника  «Особняк-К».
 
Не зважаючи на кризу в країні, нестабільність і невпевненість у завтрашньому дні компанія  «Особняк-К»  змогла вивести на ринок нерухомості елітний 44-квартирний житловий комплекс з одноіменною назвою, що побудований по вул. А.Кримського; отримала визнання в номінації «Компанія-лідер» у Щорічному регіональному конкурсу «Бізнес-еліта Поділля»-2016  та у номінації «Сучасне будівництво: якість та надійність» у щорічному конкурсі «Українській будівельний олімп»-2016; має чіткий план розвитку на майбутнє.
 
Ми не просто протримались в кризових умовах «на плаву», а й завершили будівництво 4,5 тис. м2 житла еліт-класу, отримали визнання серед професіоналів будівельної галузі, як вже  було зазначено, також отримали містобудівні умови для будівництва  нового ЖК, - відзначає здобутки компанії і підводить підсумки року, що минає,  її керівник Юрій Чабанюк.
 
Які плани у Компанії на 2017 рік?  Плануємо в перших числах нового року здати в експлуатацію ЖК «Особняк-К», отримати дозвіл і розпочати будівництво нового соціального житлового комплексу по пров.Учительському на 90 квартир.  А якщо серйозно, то будемо, як і завжди: будувати, вводити в експлуатацію, ощасливлювати людей новим житлом; долати труднощі і радіти удачам, робити місто кращим і комфортнішим для проживання.
 
Новий рік – це не лише календарна дата, це нові плани на майбутнє, нові надії та сподівання.  Саме в ці дні по-особливому віриться, що світ стане кращим і добрішим, що усі негаразди й проблеми зникнуть в останню хвилину старого року, і, нарешті, здоров’я, любов, щастя та злагода завітають в домівку. 
 
Компанія «Особняк-К» щиро вітає усіх з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим та бажає усім міцного здоров’я, родинного тепла та домашнього затишку, бадьорості духу, благополуччя, чудового настрою та душевного спокою! А комфортну елітну оселю ми побудуємо!
 
Детальнішу інформацію про житловий комплекс від компанії «ОСОБНЯК-К» можна отримати за адресою: м. Вінниця, вул. Петра Запорожця, 46-А та за телефонами +38 (0432) 55-02-08, +38 (093) 806-68-44
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up