«Україночка» - берегиня Вашого столу! (Новини компаній)

«Україночка» - берегиня Вашого столу! (Новини компаній)

Торгова марка «Україночка » - найкраща, унікальна продовольча мережа м. Вінниці. Це компанія, яка активно розвивається в сфері торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами. Унікальна своїми традиціями та цінностями. Найкраща за ідеологією, підходом до ведення бізнесу, відношенням до справи.

Ми будуємо зразкове, неповторне високопрофесійне підприємство, яке прикрашатиме наше місто. На сьогодні мережа об’єднує в собі сім магазинів продовольчої групи товарів, кав’ярню «Криниченька», магазин «Дитячий світ » та «Подарунковий », що обслуговують вінничан  та гостів м. Вінниці.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Колектив постійно вдосконалює свої навики. При компанії працює Лідерський клуб «Гордість Нації», БФ «Перлина Надії» та приватна бібліотека ТМ «Україночка», що дають можливість вдосконалюватись та розвиватись всім членам команди. 
 
Генеральний директор ТМ «Україночка» Олена Вихристюк у 2013 та 2014 роках нагороджена званням «Кращий керівник року», в 2014 р Вінницькою обласною радою нагороджена грамотою, як «Кращий підприємець року» та подякою, як «Благодійник року ». В 2015 році нагороджена званням «Людина року» із занесенням на обласну дошку пошани. В 2016 році в національному конкурсі «Благодійна Україна» ТМ «Україночка» зайняла III місце, як компанія Благодійник: компанія – середній бізнес.
 
Генеральний директор ТМ «Україночка» Олена Вихристюк
«Україночка» не просто мережа продовольчих магазинів у своєму місті, ми соціально активна компанія, яка з любов’ю та вдячністю несе добро у світ. Запорукою успіху нашої компанії  є: унікальні, теплі стосунки в колективі, вболівання за справу, постійний рух  вперед  та поступове покращення всіх процесів.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
«Україночка» - берегиня Вашого столу! Саме берегиня! Берегиня сімейних цінностей, берегиня національних традицій, берегиня щедрості, тепла та гостинності української душі! 
 
Наше кредо – «Працювати з любов’ю та вдячністю, своєю працею та своїм життям змінювати цей світ на краще»!
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Наша ціль - зробити популярними у всьому світі істинно українські цінності, покладаючись на духовність та щедрість української національної культури.
 
Наша місія -  прикрашати світ, робити життя людей та своє життя кращим. Кожне місце, куди приходить «Україночка»,  змінюється на краще.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 14:43 Пам'ять Дениса Бабія «Трейна» вшанували чемпіонатом України і юнацьким турніром photo_camera 14:40 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 14:04 Вінниця передала військовим дрони та тепловізори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up