Споживаючи дитячі суміші Friso ваш малюк отримає максимум користі, повноцінного розвитку та енергії

Властивість кожної матері, яка любить свою дитину - оберігати та давати їй лише найкраще.

Саме тому компанія Friso, яка займається виробництвом дитячих сумішей дуже ретельно контролює весь процес приготування та виробництва своєї продукції, щоб мами пишалися, а малеча споживала найкраще. Оскільки головний та найважливіший компонент продукції Friso - молоко, тому воно проходить найсуворіший контроль якості. Саме з цих причин компанія FrieslandCampina має понад 19 000 фермерських господарств, щоб контролювати раціон корів, які дають молоко для виготовлення сумішей. Щоб якомога найкраще вберегти маленьких споживачів продукції Friso навіть контролює чим харчуються корови та як себе почувають, адже це впливає на якість молока. Також вони стежать за тим, щоб воно завжди було свіже.

В компанії слідкують, щоб корови жили в найкращих умовах, випасались на екологічно чистих пасовищах, їли лише органічні корми та давали лише найкорисніше молоко.

Кожна корова навіть має ім'я та спеціальний нашийник за допомогою якого можна дізнатися стан її здоров'я.

Відео дня

Компанія розуміє наскільки важливо постачати найякіснішу продукцію, адже її споживатимуть малюки. Саме тому вчені та спеціалісти Friso знайшли спосіб як переробляти молоко, щоб не втратити його поживні речовини.

Оскільки при виробництві продукції Friso дотримується лише найвищих європейських та світових стандартів. Тобто до складу продукції входять лише безпечні та корисні інгредієнти. Важливо й те, що при обробці використовується невисока температурна обробка. Тобто завдяки досконало налагодженому процесу виробництва сумішей, щоб дитина отримала все найкорисніше для її розвитку. В сумішах є корисні нутрієнти такі як нуклеотиди, DHA/ARA та пребіотики.

Оригінальні дитячі суміші Friso можна замовити на офіційному сайті Friso.com.ua. На сайті також можна дізнатися детальну інформацію про компанію, ознайомитися з продукцією, привілеями для учасників клубу, акціями та спеціальними пропозиціями. Окрім цього на сайті є контактна інформація та лінія підтримки, щоб зв'язатися з представниками компанії, фахівцями та з'ясувати всі деталі або ж поставити питання, які вас цікавлять. Головне те, що професійні поради та кваліфіковану консультацію вам надасть досвідчений лікар-педіатр. Пам'ятайте, що збалансоване харчування маленької дитини - це запорука її повноцінного розвитку та здоров'я. Тому обирайте суміші від Friso, вони максимально корисні та безпечні.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up