Школа Нового Життя «ЛюВеНа» : Ми навчимо Вас, як стати здоровими! (Новини компаній)

Школа Нового Життя «ЛюВеНа» : Ми навчимо Вас, як стати здоровими! (Новини компаній)

Коли мова йде про здоров’я, люди з легкістю починають ділитися тим скільки, коли і де вони лікувались та з якими хворобами «боролися».

Вони знаються на медикаментах навіть краще, ніж лікарі і фармацевти. Стоп. А де ж у цьому всьому здоров’я?
 
Я, Віктор Юрченко, в минулому лікар-хірург, впевнений – Людей лікувати непотрібно, їх необхідно навчити, як стати здоровими. Десять років тому я створив Школу «ЛюВеНа», щоб поділитися своїм досвідом і знаннями у досягненні Істинного Здоров’я зі всіма, хто цього забажає. 
 
З дитинства я страждав найрізноманітнішими захворюваннями і обрав професію лікаря, між іншим, і тому, що сподівався допомогти собі віднайти здоров’я. Після складного шляху випробувань, перевірок на собі різноманітних методик лікування, я прийшов до висновку, що необхідно знайти інакший, абсолютно новий підхід до відновлення здоров’я.
 
Сучасна медицина розглядає людину тільки як фізичне тіло, біологічну масу з певним набором органів і систем. Лікарі намагаються вплинути на «проблемний» орган і це, як правило, призводить до порушення роботи всього організму. Людина потрапляє у коловорот : від кардіолога до уролога, від одних гір таблеток до інших.
 
Насправді, людина являє собою біоенергоінформаційне творіння, де біологічна частина (фізичне тіло) складає лише 7%, енергетична частина, так звані енергетичні тіла, 23%. Більшу частину людини займає його інформаційне поле, яке складає 70%. Тому, щоб позбутися хвороб, необхідно спочатку змінити інформацію, і тільки потім зайнятись очищенням і відродженням фізичного тіла. Я розробив унікальну методику, яка являє собою синтез знань науки, метафізики та езотерики.
 
Методика Школи «ЛюВеНа» полягає у наступному:
 
1. Духовне очищення.
 
Наповнюючи свій простір новими знаннями, розкриваючи свої біоенергетичні потенціали, людина очищує свою свідомість, душу і все майбутнє, довге і щасливе життя підтримує її чистоту, тому що причини усіх вчорашніх, сьогоднішніх і завтрашніх хвороб знаходяться у нашій свідомості, до якої ми можемо звертатись тільки за допомогою думок.
 
2. Фізичне очищення.
 
Застосовуючи енергоінформаційні інструменти впливу на кожну клітину свого фізичного тіла, людина змінює статус «Раба» свого фізичного тіла на статус «Господаря». Він стає Господарем не тільки своїх внутрішніх органів, але і своїх бажань, емоцій і думок. За допомогою програми утилізації  він очищує свій організм від зайвих і шкідливих  для нього жирів, білків, вуглеводів, доводячи свій організм до стану БАЛАНСУ.
 
3. Духовна і фізична досконалість.
 
Змінюючи своє мислення і спосіб життя, ставлення до себе і оточуючих, людина бере відповідальність за своє здоров’я і здоров’я своїх близьких на себе. Позбувшись своїх минулих, теперішніх і майбутніх хвороб, вона може довести своє тіло до досконалості і досягти Істинного Здоров’я, краси, довголіття і впевненості у наступному дні.  
 
Запрошуємо Вас на Презентації у м. Вінниця 25.01.17 та 09.02.17 
за адресою: вул. Соборная, 68, Кінотеатр ім. М. Коцюбинського. 
Початок - 18:00. 
Довідка за тел.: 097-28-28-778/(043)269-40-66  Любов 
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up