Де у Києві можна полагодити комп’ютер?

Зараз вже складно стверджувати, хто створив перший комп'ютер, але вони на сьогоднішній день використовуються усюди. Але що ж робити, коли техніка дає збій, ламається і перестає працювати?

Далекий родич обчислювальних машин винайшли ще тисячі років тому у Вавилоні, і це були рахунки. А ось перший електронний комп’ютер у 1942 році придумали винахідливі американські фізики Джон Атанасов і його учень Кліффорд Беррі. Щоправда, згодом вчені так і не завершили свою роботу, але дали непоганий поштовх іншим винахідникам.

Перші комп'ютери були величезними і зовні дуже сильно відрізнялися від тих, якими ми користуємося зараз. А ось перший ПК з'явився аж в 1975 році, по суті, не так давно. Його творцем вважається талановитий інженер Генрі Робертс.  Улюблений багатьма ноутбук з'явився ненабагато пізніше - в 1979 році завдяки старанням Вільяма Могрідж. Незабаром комп'ютеризація почала захоплювати все населення.

У наші дні видів і моделей персональних комп'ютерів стальками, що очі розбігаються. З часом ПК стали доступні багатьом. Зараз вже практично неможливо уявити своє життя без подібної машини. Для багатьох людей комп'ютер не тільки засіб виходу в Інтернет, але й річ, за допомогою якої вони заробляють на життя. Саме завдяки комп’ютерів зберігаються наші найважливіші спогади: улюблена музика, фільми, фотографії зі старими знайомими, ігри. Ну а про Інтернет взагалі мовчимо: завдяки Всесвітній павутині ми можемо зв'язуватися з рідними, які находяться далеко, спілкуватися по відео, дивитися прогноз погоди і багато іншого. Навряд чи житель 21 століття представить хоча б один день без комп'ютера.

Відео дня

На жаль, як й інша техніка, комп'ютер має властивість ламатися, причому досить часто - без видимих ​​на те причин. Тому дуже важливо дбайливо ставитися до техніки, з якою працюєш. Порція чаю на клавіатуру, ненадійний сайт, пісенька з вірусом всередині, перепади напруги - є багато ситуацій, які здатні вивести техніку з ладу. Але не варто самостійно розбиратися з подібною проблемою. Помітивши навіть незначні неполадки, звертайтесь до професіоналів. Зараз існує багато сервісів, які проводять безкоштовну діагностику - наприклад, мережа сервісних центрів “Технарі”, що знаходиться у Києві. Багато людей звертаються саме сюди http://technari.com.ua/ru/services/for-home/computers/pc-repair/ за допомогою. Тим більше, провівши діагностику, ви не витратите зайвих коштів та знатимете, на що розраховувати і що буде вигідніше – відремонтувати комп’ютер чи ноутбук або ж придбати новий.

- Я працюю журналістом в одному онлайн-журналі і нині проживаю у столиці. – каже 25-літня вінничанка Ольга. – Отримую непоганий гонорар, якого вистачає і на життя,і на приємні жіночі дрібнички. Для мене зламаний комп’ютер – найгірший кошмар. Сама погано розбираюсь у техніці, тому подібні сервіси для мене досить зручні. Безкоштовна діагностика, помірна, ціна, гарантія – все це допомагає заощадити. Та, звісно, краще, щоб техніка не ламалась і служила довго.

Проте згодом гарантія закінчується, а ремонт може стати необхідним будь-коли. А подібні сервіси зручні тим, що роботу виконують по можливості швидко, у більшості існує доставка додому. А для особливо бережливих клієнтів роблять профілактику. Тож перш ніж брати до рук щось важке – згадайте, скільки ви пережили зі своїм комп’ютером, візьміть себе в руки і зверніться до спеціалістів. І нехай ваша техніка прослужить вам довго.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up