PROFIT DAY — День кар’єри в ІТ (Новини компаній)

PROFIT DAY — День кар’єри в ІТ (Новини компаній)

Молодіжний центр працевлаштування спільно з Міністерством молоді та спорту України проводить День кар’єри в ІТ під назвою “Prof IT Day”.

Prof IT Day проводиться у 15 містах України. У Вінниці День кар’єри відбудеться за організаційної підтримки Вінницької ІТ-Академії 03 листопада 2016 року з 10:00 по 18:00 за адресою: вул. Київська, 50/1, готель “Оптіма”.
 
Під час Prof IT Day провідні ІТ-компанії Вінниці (Win Interactive, Astound commerce, RIA.com, SteelKiwi, Data Call, СК Країна, Sky IT Group Ukraine, IT sanes, CIP та інші) розкажуть про напрямки своєї діяльності, корпоративну культуру, умови роботи, перспективи, технології, з якими вони працюють, та ін. Відвідувачі поспілкуються з представниками компаній, зможуть задати питання, які їх цікавлять, і отримати кваліфіковану та швидку відповідь, а також подати своє резюме і пройти співбесіду на відкриті вакансії у цих компаніях.
 
Окрім того, гостям заходу пропонується відвідати доповіді, майстер-класи та тренінги, які будуть проводити представники компаній, відомі ІТ-спеціалісти та навчальні заклади ІТ-спеціальностей. Серед запланованих виступів — лекція Діани Манкевич (EPAM) англійською мовою на тему “Myths about starting your career abroad”, семінар-тренінг психолога Вікторії Найчук “Self management або ефективна самоорганізація”, розповідь HR-менеджера компанії Astound Commerce Наталії Гуцол про те, як “Увійти в ІТ”, презентації проектів, створених студентами Вінницької ІТ-Академії, та багато інших.
 
Для тих, хто тільки починає своє знайомство з ІТ-сферою, навчальні заклади Вінниці будуть представляти свої послуги, розкажуть про умови прийому, подробиці організації навчання та перспективи напрямків, за якими вони готують фахівців. Відвідувачі зможуть більше дізнатися про ІТ-сферу, визначити свій рівень мотивації до отримання ІТ-освіти та записатися на навчання.
 
На Prof IT Day запрошуються:
 
  • студенти та випускники ІТ-спеціальностей, для яких актуальним є пошук роботи в ІТ-сфері;
  • люди, які ще не визначилися із майбутньою сферою діяльності або ті, хто хотів би змінити спеціальність на більш високооплачувану та перспективну;
  • програмісти та інші спеціалісти ІТ-сфери, які вже почали свою кар’єру в ІТ і хочуть розвиватися, працювати над собою та отримати неоціненний досвід роботи у великих компаніях. 
 
Також відвідати Prof IT Day буде цікаво усім причетним та небайдужим до інформаційних технологій. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up