Подорож до Албанії і дорогоцінні прикраси отримають переможниці «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017» (Новини компаній)

Подорож до Албанії  і дорогоцінні прикраси отримають переможниці «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017» (Новини компаній)

Таким призовим фондом як на цьогорічному 5-му ювілейному фестивалі краси і талантів «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017» не можуть похизуватися навіть всеукраїнські конкурси краси. Для усіх учасниць організатори та партнери заходу підготували дуже багато подарунків та сюрпризів. Оскільки конкурс вже став традиційним, то цього річ запишуть ще й  гімн фестивалю. А також буде сюрприз від переможниць минулорічних конкурсів.

Організатори обрали темою цьогорічного конкурсу КРИЛА. І це не випадково, адже тема польоту - це завжди прагнення рухатись вгору, політ - це життя...., це легкість та новий ковток повітря… А білий колір – символ ніжності, чистоти. Саме такі емоції викликають маленькі талановиті дівчатка, які не бояться продемонструвати свої вміння і у яких є мета.

– Жодна дівчина після конкурсу не залишиться без титулу і корони,  - каже Лілія Поліщук - засновниця школи чемних дівчат та модельної агенції «Princess», засновниця дитячого фестивалю краси та творчості «Міні Міс та Міні Модель Вінниця».  – Також завдяки головним  партнерам фестивалю кожна учасниця отримає дорогоцінну прикрасу від Ювелірного Дому  «Кімберлі ».  А дві головні переможниці  разом із батьками поїдуть  на 11 днів до Албанії  на відпочинок  від  туристичної фірми «Феєрія Мандрів» . Ну і звісно  це можливість представляти місто Вінниця  на всеукраїнських та міжнародних конкурсах, договір з модельним агенством.

Відео дня

Наразі триває активна підготовка до конкурсу. Щоденні репетиції, примірки, фото та відео зйомки. Однак і про дозвілля дівчаток організатори  - модельна агенція «Princess»  не забули. Для того щоб підтримувати гарний настрій і теплі стосунки провели спільний майстер- клас із виготовлення солодощів, екскурсію у розважальний центр  та «вечірку дружби».

 Під час веселої  party в готельно-ресторанному комплексі «Дача» дівчатка могли поспілкуватися між собою уже не на репетиції, а в дружній атмосфері. Зустріч пройшла в запальному ритмі танців. Майстер-клас із зумби для фіналісток конкурсу провела Діана Лабчевська. Також дівчаток розважала харизматична ведуча Анна Вараниця. Дякуємо нашим партнерам, які зробили вечірку дружби не лише веселою, а й смачною разом із солодощами "Солодка Мрія", напоями "Coca-Cola", морозивом і подарунками "Белая Берёза". А шалені емоції дівчаток фіксували на відео - 3 art studio та фото - Світлана Костюк.   А для батьків конкурсанток провели спеціальний тренінг, аби ті легко могли впоратися із хвилюванням та краще зрозуміти своїх дітей.

– Доречі, географія цьогорічного конкурсу значно розширилася  - розповідає Ярослава Позднякова - директор  дитячої модельної агенції «Princess»  та «Qmodelsagency».  Заявки на участь надходили не лише від маленьких вінничанок, а й від представниць із районів Вінницької області. Учасниць конкурсу “Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017” обирав Національний комітет Міні Міс Україна, а переможниць у кожній номінації визначить  третього вересня професійне журі. Це їм буде зробити доволі важко, адже всі дівчатка дуже талановиті  й кожна по своєму красива. Переможниць визначатимуть у різних вікових категоріях. Наймолодшим учасницям конкурсу 5 років, а найстаршим 13.

Не обійдеться і без  зіркових гостей . Українська співачка  Наталка Карпа порадує  усіх глядачів фестивалю краси і талантів  “Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017”. Доречі , квитки на цю незабутню подію можна придбати у касі театру ім.. М. Садовського. Їх вартість від 50 до 250 гривень.

А після завершення офіційної частини  “Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017” на усіх учасників, організаторів та партнерів  чекає яскраве  after-party  в RESTAURANT LOUNGE KARAOKE "AURA" - це унікальний і багатофункціональний заклад, що відкриває свої двері не лише для охочих добре провести час вдень, але і для любителів нічного життя.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up