Компанія "Укр-Прокат" - оптимальне рішення для оренди авто

В сучасному світі автомобіль - не розкіш, а засіб пересування, який допомагає оперативно вирішувати побутові та професійні завдання. Його придбання, ремонт та обслуговування коштують чималих грошей, тому послуги компаній, які надають легкові транспортні засоби в оренду, стають дедалі популярнішими.

"Укр-Прокат" - одна з таких фірм. Вона доволі давно й вельме успішно розвивається в цьому сегменті українського ринку, надаючи клієнтам першокласний сервіс за адекватні гроші. Ось сторінка, на якій можна подивитися актуальны ціни на оренду авто різних класів та отримати консультацію професіоналів.

Автопарк

У компанії є пропозиції для клієнтів із різними потребами та фінансовими можливостями. Замовник має можливість взяти напрокат легковий транспортний засіб одного з чотирьох класів:

  • Малолітражки. В наявності є різні модифікації марки Smart.
  • Бюджетні седани. Це Renault Fluence, Citroen С-Еlysee та Hyundai Accent.
  • Бізнес-клас. Для замовлення доступні Toyota Camry, Chevrolet Malibu та Hyundai Sonata.
  • Паркетники. Існує можливість взяти в аренду Nissan Qashqai та Hyundai IX25.

Детальніше з пропозиціями підприємства можна ознайомитися тут.

Відео дня

Як все влаштовано

Для оренди машини знадобляться лише водійські права та гроші, які потрібні для застави (символічна сума) та оплати послуги. Тарифікація залежить від класу авто та терміну, на який знадобиться транспортний засіб (чим він більший, тим нижче буде вартість оренди). Забронювати потрібну машину можна безпосередньо на сайті компанії. Для цього знадобиться заповнити відповідну форму. Існує можливість замовити трансфер. Досвідчені водії компанії можуть у будь-який час зустріти клієнта на вокзалі або біля готелю.

Чому варто скористатися послугами фірми "Укр-Прокат"

Компанія має масу переваг перед конкурентами. Ось найбільш очевидні:

  • Універсальність. Навіть дуже вибагливий клієнт серед пропозицій компанії зможе підібрати щось на свій смак.
  • Простота оформлення. Для підписання договору знадобляться лише водійські права та гроші.
  • Адекватна вартість послуг. Керівництво компанії проводить зважену цінову політику.
  • Сервіс європейського рівня. Здійснюються трансфери. Доступні різні форми оплати. Можливе онлайн-бронювання потрібної машини.
  • Широка географія присутності. Компанія має представництва у Львові, Трускавці, Одесі, Харкові, Києві, Дніпрі, Полтаві, Хмельницькому та Ужгороді.

Це хороший вибір!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up