Компанія "АРІЯ-Україна" - гарний вибір для замовлення меблів

В сучасному світі меблі - це не тільки функціональна необхідність, яка робить побут значно комфортнішим для господарів, це також частина інтер'єра, здатна гармонійно доповнити дизайнерську ідею.

Спеціалісти компанії "АРІЯ-Україна" знають про це краще за інших, тому пропонують першокласні вироби, які виготовляються на замовлення. Ось сторінка, яка є офіційним представництвом фірми в інтернеті. Тут можна ознайомитися із прайсом на продукцію й послуги фірми та отримати професійну консультацію.

Спеціалізація

Головний офіс компанії знаходиться на вулиці Богдана Хмельницького у Львові. Тут можна ознайомитися з виконаними проектами та зробити замовлення. Фірма досить давно займається розробкою дизайна, виготовленням та інсталяцією першокласних меблів. Співробітники підприємства не використовують типових проектів, вважаючи, що креативний підхід в цьому випадку значно доречніший.

Пропозиції

"АРІЯ-Україна" - багатопрофільна фірма. Вона пропонує замовити наступні меблеві вироби:

Відео дня
  • Спальні. Спеціалісти компанії створять чудові ліжка та гарнітури з урахуванням всіх побажань замовника.
  • Вітальні. Тут можна замовити презентабельні та зручні меблі для зустрічі гостей та відпочинку всією родиною.
  • Кухні. Пропонуються моделі в класичному стилі, та модерн-вироби.
  • Дитячі меблі. Компанія виготовляє на замовлення колиски, комоди, шафи, стільці та будь-які інші вироби для малюків.
  • Шафи-купе. Існує можливість замовити традиційні та радіусні моделі із дзеркалом, МДФ-панелями, ротангом та іншими матеріалами в якості наповнення.
  • Комерційні вироби. Підприємство виготовляє меблі для ресторанів, кафе, барів, магазинів, салонів краси та стоматологічних кабінетів.
  • Стільниці та підвіконня зі штучного каменю. Матеріал є дуже щільним, він не містить мікропор і має видатні теплозберігаючі властивості.

Чому слід купувати меблі в компанії "АРІЯ-Україна"

Фірма вигідно відрізняється від конкурентів. Ось найбільш очевидні переваги:

  • Гарна матеріально-технічна база. В процесі виробництва меблів використовуються інноваційні технології та сучасне обладнання.
  • Талановиті спеціалісти. Тут працюють дизайнери, майстри та монтажники з великим досвідом та високою кваліфікацією.
  • Адекватна вартість. Менеджмент компанії штучно не завищує прайс на свою продукцію, виказуючи прихильність демократичній цінової політиці.

У Львові складно відшукати кращу пропозицію!

Коментарі (1)
  • Ясавєєв Шаміль

    Да, конкурентов сейчас на мебельном рынке Украины очень много. Особенно в сегменте, мебель из искусственного ротанга. Производителей много,Много, люди сами делают мебель поработав какое-то время на производстве ротанговой мебели для кафе и ресторанов. Мы вот такой магазинчик https://ukrcomfort.com.ua/mebel_iz_iskusstvenogo_rotanga/kachely/ открыли с мебелью из ротанга

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 Shahed 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up