Обслуговування кондиціонерів, чищення від цвілі і грибків (Новини компаній)

Обслуговування кондиціонерів, чищення від цвілі і грибків (Новини компаній)

Як ми з вами не знаємо взагалі, що кондиціонер потрібно щороку обслуговувати.

Купили спліт систему ну і все буде він працювати, працює і добре. А там розвиваються, осідають на турбіні і фільтрах з часом грибки бактерії- цвіль. звичайно ж якщо не обслуговувати кондиціонер щороку, то ми цими бактеріями дихаємо.


Кондиціонер так влаштований що все повітря в приміщенні проходить через внутрішній блок і циркулює тільки в приміщенні, а не так як всі думають що він бере повітря з вулиці.

Якщо ми щороку обслуговуємо кондиціонер

Ви зрозумієте що хворіти під кондиціонером це міф, а знаєте чому так?

Це все тому, що коли ми, як користувачі не обслуговуємо кондиціонер, там бактерії розмножуються, а в цей час внутрішній вентилятор розносить їх в повітря по всьому приміщенню.

Ми просто дихаємо цим всім і хворіємо.

Ось це така звичайна правда про те що потрібно робити.

Телефонуйте  - приїдемо обслужимо ваш кондиціонер в офіс або  будинок.
068 818 10 15, 099 667 35 95.

Про компанію

Тільки факти:

Основні напрямки роботи нашої компанії: ремонт побутової техніки. Заявки на ремонт і монтаж приймаються цілодобово.

Ми надаємо тривалу гарантію на наші послуги і встановлені запчастини. Після завершення роботи ви отримуєте бланк суворої звітності, на підставі якого можете звернутися до нас, в разі виникнення гарантійного випадку. Всі сервісні інженери з вищою освітою і мають досвід роботи більше 10 років. Ми робимо все можливе для полегшення життя наших клієнтів. Ви можете розраховувати на терміновий виїзд майстра додому і безкоштовну діагностику.

Викликавши фахівця з нашої компанії, ви завжди можете розраховувати на якість проведених робіт, так як наші співробітники надають послуги безперервно, а не час від часу. Важливо, що у нас є весь арсенал сучасного обладнання і кожна нова деталь буде оригінальною. Майстер розповість, які дії необхідні в вашому індивідуальному випадку, а також, етапи їх проведення.

 

 Номер телефону: 068 818 10 15, 099 667 35 95.
 Сайт: https://spravna-oselia.vn.ua/
 Фейсбук: https://m.facebook.com/spravna.oselia/
 Інстаграм: https://www.instagram.com/spravna.oselia/  

keyboard_arrow_up