О. Мейдич: «Лише втілення плану Тимошенко виведе країну з глухого кута» (Пресслужба ВО Батьківшина)

О. Мейдич: «Лише втілення плану Тимошенко виведе країну з глухого кута» (Пресслужба ВО Батьківшина)

Країну загнали в глухий кут соціальними, економічними та зовнішньополітичними проблемами. Ситуація вимагає рішучих і  професійних дій, план яких запропонувала і може здійснити лише Юлія Тимошенко.

Провалена і економічна, і соціальна політика. Метушливі ідеї - на кшталт використання на електростанціях соломи чи запровадження продуктових карток - лише підкреслюють, що безпорадність влади. Людей кинули напризволяще.

«Ситуація важка, але вийти з неї можна. Якщо діяти рішуче і професійно. Країні потрібний ефективний і досвідчений державний менеджер. Соціологічні опитування, проведені перед новим роком свідчать, що таким менеджером українці вважають Юлію Тимошенко», - наголошує народний депутат України від ВО «Батьківщина» від Вінниччини Олег Мейдич. 

Адже Тимошенко наполягає на зміні курсу. Відмові від корупційних схем, що збагачують можновладців. І позбавлення теплих (і «хлібних» для них) місць більшістю теперішніх посадовцями.

Не маючи змоги дати людям хліб,  їм вирішили запропонувати «видовища». У вигляді гучного процесу над екс-президентом Порошенком. Мета цього спектаклю – зовсім не притягнення його до відповідальності за бізнес на крові українців. Порошенко з легкістю відпустили під особисте зобов’язання, хоча звинувачують у державній зраді. Адже мета цього - створити якнайбільше шуму, який дозволить перетворити Порошенка на зручного опонента Зеленського у другому турі майбутніх президентських виборів. Перемогти чинного президента Порошенку не під силу, адже соцопитування свідчать – взяти гору над Зеленським може лише Тимошенко. 

І це ще одна причина, чому влада не прислухається до «Батьківщини» і не хоче, щоб Тимошенко взялася за втілення свого плану. Адже у владних кабінетах розуміють – як тільки вона зупинить зростання цін і знизить тарифи – це стане початком кінця чинної влади. 

 

keyboard_arrow_up