О. Мейдич: «Єдина політична сила, яка відстоює інтереси ЛЮДЕЙ та країни - «Батьківщина» (Пресслужба ВО Батьківщина)

О. Мейдич: «Єдина політична сила, яка відстоює інтереси ЛЮДЕЙ та країни - «Батьківщина» (Пресслужба ВО Батьківщина)

Поки країна, кинута владою напризволяще, МЕРЗНЕ і з острахом очікує на відключення електрики, зростає невдоволення і роздратування людей, а це ідеальне тло для політичної кризи, що вже стукає в двері владних кабінетів.

«Єдина політична сила, яка відстоює навіть у цих, складних умовах інтереси ЛЮДЕЙ, інтереси країни - це «Батьківщина», - наголошує народний депутат України від ВО «Батьківщина» від Вінниччини Олег Мейдич. -  Юлія Тимошенко пропонує не лише ЯКІСНО ІНШУ політику й ІНШУ стратегію. Навіть спосіб мислення її відмінний від більшості вітчизняних політиків, бо має ІНШУ мету – самодостатню, незалежну країну».

Тимошенко веде з українцями правдиву, дорослу розмову, каже ПРАВДУ про те, що відбувається і що НАСПРАВДІ треба робити, щоб вийти з ситуації, до якої держава потрапила. Бо розуміє - лише спираючись на інтереси і підтримку громадян можна досягти результатів для всіх.

«Головні ризики, з якими стикається країна СЬОГОДНІ: ЗРОСТАННЯ ЦІН, ЕКОНОМІЧНА КРИЗА, викликана посиленим тиском на малий та середній бізнес. Зростання БІДНОСТІ не лише тих, хто не може подбати про себе, а й ПРАЦЮЮЧИХ, не лише є принизливою для самих людей, а й за тягне на дно усю економіку (зростання неможливе без платоспроможного внутрішнього попиту», - підкреслює Олег Мейдич. 

При цьому Юлія Тимошенко не обмежується встановленням діагнозу, вона одразу ж визначає «спосіб лікування». Маючи величезний особистий ДОСВІД виведення країни з криз, спираючись на думку і рекомендації кращих вітчизняних ФАХІВЦІВ, вона пропонує ЧІТКИЙ, ПОКРОКОВИЙ ПЛАН ДІЙ з кожного конкретного питання. Якщо почати діяти за ним – ситуацію можна бути виправити ШВИДКО. 

ПЛАН ТИМОШЕНКО – це і реальна АЛЬТЕРНАТИВА бездіяльності і безпорадності влади. Альтернатива тут і зараз. В ІНТЕРЕСАХ ЛЮДЕЙ, в інтересах країни.

 

keyboard_arrow_up