Нове наймасштабніше у Вінниці виробництво розпочало набір працівників (Новини компаній)

Нове наймасштабніше у Вінниці виробництво розпочало набір працівників (Новини компаній)

Державне підприємство "Електричні системи" у співпраці з американською корпорацією DELPHI Automotive PLC відкриває у Вінниці новий завод з виробництва електрокабельної продукції для автомобільних заводів Європи.

На початковому етапі завод вироблятиме електрокабелі для автомобілів марки Mercedes-Benz, у перспективі є й інші довгострокові проекти співпраці із найбільшим виробником автокомплектуючих у світі - компанією DELPHI. Слід також зазначити, що ДП "Електричні системи" - це абсолютно нове підприємство, яке входить до складу Державного концерну "Укроборонпром". 

“Укроборонпром” вже має позитивний досвід співпраці з корпорацією DELPHI Automotive PLCDelphi PLC: уже кілька років автокомплектуючі на замовлення американської компанії виробляє один з заводів концерну у Івано-Франківську. Концерн Укроборнонпром та ДП ВО "Карпати" вже 10 років співпрацюють з корпорацією Delphi PLC.

Коли мова зайшла про створення нового виробництва в Україні, розглядалися десять українських міст щодо можливості розміщення виробничих потужностей. Серед всіх інвестор зупинив свій вибір саме на Вінниці. Зокрема, завдяки дієвій підтримці місцевої влади, розвиненій системі міського транспорту та високому рейтингу Вінниці серед українських міст.  Директор "Електричних Систем" Олександр Тіщенко висловлює особливу подяку голові Вінницької облдержадміністрації Валерію Коровію та його команді за активне сприяння у створенні нового підприємства. Обласна влада одразу зацікавилася інноваційним проектом, адже мова йде про створення понад 2000 робочих місць.

Отже, виробничі потужності заводу будуть розміщені на базі вінницького «45-гo експериментaльнoгo мехaнічнoгo зaвoду» по вул. Стрілецькій, 57.  Вже з серпня на новий завод розпочато масовий набір працівників.

Коли розпочинається  виробництво

Зараз у виробничих приміщеннях ДП "Електричні системи" повним ходом триває реконструкція. Вже залито підлогу, відремонтовано дах, встановлюють теплозберігаючі вікна, замінюють двері та ворота, проводять електрику. На початку вересня починається встановлення виробничого обладнання і у жовтні з конвейєра має зійти перший джгут для Мерседесу. 

Персонал набирають уже зараз. Основна спеціальність на заводі - в’язальник схемних електричних джгутів. Шукають також інженерів різних напрямків, логістів, фахівців з якості. 

Перші 56 працівників "Електричних Систем" уже поїхали на стажування до Івано-Франківська. Під час навчання вони отримуватимуть зарплату та добові, а усі витрати на перевезення і проживання людей бере на себе підприємство. Наступна група працівників у кількості 34 чоловік вирушають до Івано-Франківська вже наступної неділі.

Загалом до кінця року планують працевлаштувати 740 людей. А до кінця 2018 року штат має сягнути двох тисяч працівників. 

Які умови праці

Підприємство гарантує працівникам офіційне працевлаштування та соціальний пакет. У кожного працівника є перспективи кар'єрного росту, особливо на етапі впровадження виробництва, коли завод потребує багато спеціалістів різних напрямків та вже після 2-3х місяців навчання та стажування працівники завдяки особистим якостям та показникам роботи зможуть займати посади вищого рівня. Але це все залежатиме особисто від кожного.  

Робітники працюватимуть у три зміни по вісім годин 5 днів на тиждень, субота та неділя будуть вихідними. Раз на рік відпустка. Але це ще не все. 

— Зараз ми будуємо свою їдальню, щоб забезпечити наших людей смачною їжею за помірними цінами, — каже директор підприємства Олександр Тіщенко. — Також окремо будуть обладнані кімнати для самостійного приймання їжі та відпочинку, де будуть холодильники, мікрохвильовки, чайники. 

Керівництво “Електричних систем” наразі намагається узгодити питання з міською владою щодо певних змін у розкладі міського транспорту для того, щоб працівники підприємства вчасно встигали з ранку на роботу та ввечері після зміни могли добратися до домівок. В облдержадміністрації і мерії обіцяли посприяти вирішенню питання і пустити у потрібні години додатковий транспорт.

Кого запрошують на роботу

І чоловіків, і жінок віком від 18 років. Основні вимоги: розрізнення кольорів, хороший зір, уважність, швидкість і розвинена моторика рук. 

Спеціальної освіти не потрібно - працевлаштовують навіть випускників школи. Досвід роботи, відповідно, також не обов'язковий. Але якщо він є - це плюс для кандидата. 

Тим, хто має середню чи вищу технічну освіту та володіє розмовною англійською, на підприємстві можуть відразу запропонувати посади інженерів, технологів, логістів. 

Зацікавилися? Тоді звертайтеся у відділ персоналу ДП "Електричні системи", що на вулиці Стрілецькій, 57 (прохідна 45-го заводу).

Кожного дня об 11.00 тут проводять тестування кандидатів і співбесіди. Краще підійти трохи раніше, щоб заповнити анкету. 

Якщо є питання, телефонуйте у понеділок-п'ятницю з 9.00 до 17.00 на номер (097) 585-24-94.

https://www.facebook.com/se.electric.systems/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up