Незабутній літній табір в Oswald kids club (новини компаній)

Незабутній літній табір в Oswald kids club (новини компаній)

Дитячий клуб «Освальд» запрошує діток до денного табору. У нашому таборі зібрано вражаючу кількість іграшок, ігор, спортивного дитячого обладнанням для відпочинку на всі сто!

NERF

Дитячий клуб «Освальд» також є першим у місті, хто пропонує ігри та спортивні естафети з NERF! Ця гра викликає однаковий захват як у хлопчиків, так і дівчаток. Це завжди море веселощів і драйву!

Батут

Після розумової активності дитині необхідне емоційне розвантаження. На те воно і дитинство, щоб проживати його весело і активно. Малечу чекає просторий батут – стрибай скільки заманеться!

Настільний футбол

Командні ігри можливі не лише на вулиці, а й у приміщенні за будь-якої пори року і погоди. Можна грати 1х1, а можна і 2х2 – вперед!

Lego

У клубі зібрано чималу кількість наборів Lego, адже ми знаємо, як багато прихильників цієї гри серед малечі. Збирай та грай!

Дитячий баскетбол

Тепла пора року не обходиться без веселих змагань у дитячий баскетбол! Просторий майданчик та яскраве баскетбольне обладнання – все, що треба для захоплюючої гри!

Ляльки та іграшки

Ми добре знаємо уподобання сучасних дітей і підготували для них вражаючий вибір іграшок та ляльок. Улюблені герої на будь-який смак: Barbie, Monster High, Super Heroes, Hot Wheels, PS4

Скеледром

Клуб дитячого дозвілля «Освальд» – перший дитячий клуб у Вінниці, який може похвалитися власним скеледромом! Дітки можуть влаштовувати командні перегони на скеледромі, або щоразу долати нові маршрути.

Кожного дня в ігровій формі проводяться навчальні години з логіки, математики, читання, письма, англійської (2 рази на тиждень), а також творчі заняття з малювання, ліплення, квілінгу, аплікації тощо.

Відкрито запис на літній  табір 2022 року.
Початок табору з 16.05.22!!

На дітей чекає активне дозвілля та відпочинок:

  • ігри з аніматорами  у приміщенні та на вулиці; 
  • майстер-класи та творчі заняття;
  • спортивні заняття (дитячий фітнес та йога, танці, естафети);
  • різноманітні вікторини та конкурси, зйомка казки;
  • тематичні дні та вечірки.

Трьох разове харчування: 2 полуденка та повноцінний обід. Годує ресторан «Марсель».

Наш табір завжди цікавий та незабутній!!
Приєднуйтесь  до Oswald kids club,
м. Вінниця, вул. Замкова, 16
063-951-22-42;
068-861-32-06

 

keyboard_arrow_up