На Льва Толстого, 9 відкрився новий делікатес-маркет “Україночка” (Прес-служба магазину “Україночка”)

На Льва Толстого, 9 відкрився новий делікатес-маркет  “Україночка” (Прес-служба магазину  “Україночка”)
Світлана та Ірина зібралися для спільного фото працівників “Україночки”. Через хвилину вони побіжать зустрічати перших покупців за касами

Відкриття делікатес-маркету на вулиці Льва Толстого, 9 перетворилося на справжні народні гуляння. Під звуки українських пісень серед покупців розігрувалися подарунки та працювала просто неба імпровізована корчма. Багато подарунків отримали гості заходу. Але із відкриттям магазину подарунки не закінчаться, пообіцяла директор “Україночки”.

Новий делікатес-маркет “Україночка” відкрився 12 грудня на вулиці Льва Толстого, 9. О пів на третю дня вхід до магазину ще оперізувала червона стрічка, а охочих відсвяткувати його відкриття зібралося вже надзвичайно багато.
 
 
Гостей різноманітними вікторинами розважав ведучий.
— Хто перерахує мені 20 товарів з “Україночки” за одну хвилину, отримає безкоштовну каву! — лунав з імпровізованої сцени його голос. 
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Тут же ходили й ляльки-велетні: Мишко з мультфільму “Маша та ведмідь” та поросятко Нюша зі “Смешаріків”. З ними охоче фотографувалася малеча, а дорослі тим часом куштували смаколики біля корчми просто неба. Тут пригощали українським борщем, варениками, голубцями та пампушками. Не забули організатори й зігріти гостей запашним глінтвейном.
 
 
Коли до відкриття делікатес-маркету залишалося три хвилини, генеральний директор торговельної мережі “Україночка” Олена Вихристюк сказала напутнє слово персоналу та привітала усіх гостей свята.
 
генеральний директор торговельної мережі “Україночка” Олена Вихристюк
— Для нашого міста, я вважаю, “Україночка” уособлює, в першу чергу, традиції. Ми працюємо над тим, аби наші гості відчували себе комфортно. Перш за все, це вдається через погляди на життя. Я етнічна україночка: гостинна, щира і дуже багато працюю над тим, щоб гості наших магазинів відчували наше тепло, нашу душу. Ми ставимося до покупців, як до наших гостей. Обіцяємо і надалі гостинно зустрічати їх на своєму порозі, — сказала Олена Вихристюк.
 
Червону стрічку перерізали о третій — під звуки українських пісень. Тут же натовп людей рушив у гостинно відчинені двері закладу. Тут їх чекала випечена калита вагою добрих декілька кіло — бо ж Андріївські вечорниці на носі —  та  інші смаколики. 
 
— Які продукти — прямо відбірні, — чується жіночий голос зі сторони цитрусового відділу. Із цим твердженням згодна і Катерина.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
— Я — мешканка цієї вулиці. Тому, власне й прийшла сюди, бо тепер це найближчий до мене магазин. Перше враження від нього: свіжий, цікавий, з національним колоритом. Перше, що впало в око — тут має бути цікава випічка та кулінарія, — розповіла вона.  
 
А пізніше відбувалася лотерея: купончики для неї були роздані завчасно. Організатори обіцяли, що вона буде безпрограшною. Так і сталося: без подарунків не пішов ніхто. Крім того, відбувався конкурс наймолодшого та найстаршого покупців.
 
— Направду, в нас дуже багато фішок. Славно пригощаємо наших гостей у наших магазинах. У цьому році моя компанія — лідер, але найбільша нагорода “Україночки” — це повага наших гостей, теплі слова, які люди говорять, відвідуючи наші магазини, — розповіла Олена Вихристюк журналістам.
 
І додала: — У нас сьогодні дуже багато гулянь — Андріївські вечорниці, у нас є калита, і згідно з добрими українськими традиціями сьогодні частуватимемо наших гостей. Серед подарунків  — дисконтні картки, подарунки до святкування Нового року, смаколики, торти, багато різних секретів. Це безпрограшна лотерея: жоден покупець не піде від нас без подарунка. Ми готові прийняти всіх гостей, які матимуть бажання відвідати “Україночку”.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Також вона додала: святкові ціни чекають на відвідувачів “Україночки” і у будні. Зокрема, по середах відбуватиметься день делікатес-маркету: тоді на відвідувачів чекатимуть особливі подарунки.
 
О четвертій годині дня організатори розіграли святкову пляшку шампанського серед відвідувачів. А о п’ятій у центрі супер-маркету заспівав хор. Після цього студенти театрального училища розіграли сценку на тему ворожіння під час Андріївських вечорниць. Далі святкування плавно перемістилося на вулицю: там відвідувачі танцювали під живу музику все того ж хору.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
До слова, на сьогоднішній день мережа “Україночки” охоплює сім магазинів продовольчої групи, два магазини непродовольчої групи і кав'ярню “Криниченька”. у 2016 році в національному конкурсі “Благодійна Україна” ця торгова марка посіла третє місце як компанія-благодійник.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up