Компанія «Оріон» вітає колег з професійним святом — Днем будівельника (Новини компаній)

Компанія «Оріон» вітає колег з професійним святом — Днем будівельника (Новини компаній)
  • Будівельна компанія «Оріон» багато років поспіль користується заслуженою довірою і високою репутацією серед клієнтів та партнерів. Такого успіху було досягнуто завдяки наявної потужної матеріально-технічної бази, висококваліфікованим керівникам, інженерам, будівельникам.

До дня будівельника директор ТОВ ТД «Оріон» Богдан Соколянський ділиться історією успіху власної будівельної компанії.

Чим займається компанія «Оріон» та чим відрізняєтесь від конкурентів?

«Оріон» — це вінницька будівельна компанія, яка займається продажем залізобетонної продукції, продажем та укладанням тротуарної плитки, виконанням напівсухої цементно-піщаної стяжки для підлоги. А ще ми відкрили салон тротуарної плитки «MELIIUS», в якому продається високоякісна продукція від найкращих виробників. 

Якщо відкинути скромність, то ми створили компанію, яка вже багато років поспіль користується довірою і позитивною репутацією серед клієнтів та партнерів. Успіху було досягнуто завдяки сформованій потужній матеріально-технічній базі, команді висококваліфікованих кадрів, як серед менеджменту, так і серед майстрів та робітників.

Розкажіть, як вдалося досягти успіху в умовах високої конкуренції та важкої фінансового-економічної ситуації в країні?

— Я давно планував масштабування власного бізнесу. Ідея з благоустроєм зародилась багато років тому і це було не даремно, як показали результати роботи за 2020-2021 роки. В 2020 році, коли ми лише розпочинали новий для нас напрямок з благоустрою, було досить важко без професійної техніки. Навесні 2021 року все змінилося, коли ми закупили сучасну техніку європейского зразка, яка і стала головним фактором ефективного виконання робіт.

На сьогодні можемо пишатися нашою роботою на територіях офісного центру «THE MALL», складах «ROSHEN», житлового комплексу ЗАХІДНИЙ», паркінгу ТЦ «МЕГАМОЛЛ», житлового комплексу «PREMIER TOWER», площадці для стоянки сільськогосподарської техніки в м. Умань. Також  компанія «Оріон» приймає участь у благоустрої території нового елеватора у місті Бар та станції «SHELL» у місті Біла Церква. І це тільки у 2020-2021 роках!

Крім Вінничични, ви працюєте в інших регіонах України?

—Так, отриманий позитивний досвід  плануємо переносити на інші регіони. Хоча це насправді важка і копітка робота. Мобільність техніки та працівників дозволяє виконувати роботи за межами Вінницької області, зокрема, у таких містах як Київ, Хмельницький та Львів.

Яким чином плануєте цього досягнути?

— В першу чергу застосуванням інноваційних підходів і забезпеченням високої якості робіт. От наприклад, наші бригади успішно виконують укладку дорожнього борта та прикрайкового лотка завдяки техніці німецького виробника Optimas. Ми стали новаторами  в Україні по встановленню борта дорожнього та лотка прикрайкового механізованим способом. На сьогоднішній день ми приймаємо участь у будівництві у Вінницькій області, де проводиться капітальний ремонт дорожнього покриття.


Ми показуємо високу якість при виконанні робіт. Кожен може пересвідчитися у цьому, відвідавши наші об'єкти. Дорожні відрізки, на яких ми виконали встановлення лотка прикрайкового та борта дорожного це - Шпиків-Тульчин та Немирів-Ямпіль у Вінницькій області, відрізок Золотоноша-Черкаси- Сміла-Умань у Черкаській області, окремі ділянки автодороги Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка.

Коли потенційний партнер, у тому числі з іншого регіону, бачитиме професійний підхід, чисту репутацію, нові технології та наш позитивний  досвід, це буде для нього гарантією якісного результату на виході. Сьогодні працюємо саме в цьому напрямку.

Професіоналізм — запорука успіху

Головне завдання будівельної індустрії — модернізація власної країни. Це — зайнятість і стабільні прибутки. А відтак, економічний розвиток і відродження усієї країни.

Кому ми зобов'язані успіхом в грандіозних будівництвах і створення широкого спектру будівельних проектів? Звичайно ж, нашим шановним будівельникам. Вашими руками зводяться нові виробничі потужності, якісне житло, об’єкти інфраструктури міст та регіонів. 

З розвитком нових технологій робота будівельників стає все більш ефективною, однак, все ще залишається однією з найбільш трудомістких діяльностей. Кожен знає, що хороший будівельник завжди високо цінується. 

У день професійного свята будівельна компанія «Оріон» бажає колегам і всім причетним й надалі продовжувати підвищувати свій професіоналізм і досягати нових висот у технологіях будівництва.

Бажаємо вам нових перспективних проектів, надійних партнерів, фінансового благополуччя та міцного здоров’я, а вашим родинам — добробуту, миру і затишку. Давайте ж і надалі разом продовжувати працювати на благо Вінниччини і країни в цілому!

Будівельна компанія «Оріон»
Адреса: м. Вінниця, вул Магістратська, 156а 
Телефони: 0 800 35 04 38, (067) 334 40 55
E-mail: [email protected]
Сайт: orionbuduye.com.uamelius.vn.ua
Фейсбук: @orionbudue
Інстаграм: @orionbuduye.com.ua

 


 

keyboard_arrow_up