Що таке ролики та як їх обрати?

Шукав таке місце, де можна поміряти різні моделі від багатьох виробників, таких як: Seba, Powerslide, Rollerblade, K2, Fila - це інтернет-магазин https://rollerland.com.ua/ua

Що таке ролики та як їх обрати

Одного святкового дня, прогулюючись по величезному торговому центі, я звернув увагу на скупчення людей, які катались на роликових ковзанах. Це був невеликих розмірів роллердром з великою кількістю людей на ньому та ще більшою чергою охочих покататися. Можливо, свята чи щось інше вплинуло на бажання людей провести свої вихідні, займаючись цим веселим та активним видом спорту. Побачивши таку картину, я піддався спокусі відстояти в черзі та годину-дві провести на роликах.

Заплативши за 2 години катання, я пішов обирати ролики на прокат. Касир запитав мій розмір ноги та приніс ролики в пластиковому черевику. Одягнувши запропонований черевик, я відчув легке здавлювання на великому пальці, але було досить комфортно, тож я вирішив їх не міняти. Невдовзі, покатавшись хвилин 20-30, у мене майже оніміли ноги, а пальців, на які давили ролики, я вже не відчував, тож довелося закінчити з катанням. На той момент це були мої перші ролики, але не останні. До цього я активно катався на льодових ковзанах.

З того невдалого катання пройшло пару років, і за цей час я змінив декілька власних пар, і можна з впевненістю сказати, що я став експертом у виборі зручних та якісних роликових ковзанів. Тож тепер хочу підказати початківцям, як вдало обрати свою улюблену пару чотирьохколісних друзів.

Відео дня

Ролики діляться на дитячі та дорослі, а ті в свою чергу на фітнес та фріскейт.

  • Фітнес роликові ковзани мають м’який черевик, який найкращим чином підходить для звичайного катання людям з вагою до 70 кг. У людей з більшою вагою може з часом виникнути проблема завалювання ноги, тож для них потрібно обирати наступну категорію.
  • Фріскейт черевик має пластикову зовнішню оболонку та якнайкраще тримає ногу, незалежно від ваги роллера. Він призначений для стрибків та різноманітних трюків, має великий запас міцності. Але у нього є кілька мінусів – це висока ціна (порівняно з фітнесами) та специфічна колодка.

Дитячі моделі в переважній більшості є розсувними, тобто вони ростуть разом з дитячою стопою. Можуть мати запас у вигляді трьох та більше розмірів, залежно від виробника. Раджу обирати серед наступних виробників: Rollerblade, Powerslide, Fila, K2, Bladerunner. Ролики даних виробників завжди високої якості, їх вистачить на 2-3 роки і навіть більше. Дитячі моделі з легкістю можна обрати без примірки. Все просто, Вам потрібно знати довжину дитячої стопи та широка чи вузька нога у дитини і все - Ваші діти стануть власниками класних ковзанів.

При виборі роликів для дорослих потрібно також віддавати перевагу відомим брендам, так як вони гарантують високу якість, а якісні ролики - це передусім довговічність та комфорт при катанні. Всі свої ролики я придбав в інтернет-магазині https://rollerland.com.ua/ua Шукав таке місце, де можна поміряти різні моделі від багатьох виробників, таких як: Seba, Powerslide, Rollerblade, K2, Fila та інші. Якщо Ви в пошуках своїх перших ковзанів, раджу знайти саме магазин Rollerland.com.ua попросити спеціалістів допомогти обрати саме Ваші ролики. Роликові ковзани для дорослих перед покупкою варто гарно приміряти, трішки прокататись і знаходитися взутим мінімум хвилин 15, щоб не трапилося ситуацій, схожих на мою.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up