Головне - працювати і вірити, що ти можеш все: Діана Богузь про виграш у пів мільйона (Новини компаній)

Головне - працювати і вірити, що ти можеш все: Діана Богузь про виграш у пів мільйона (Новини компаній)

Історія молодої підприємниці з Вінниці Діани Богузь надихає навіть дорослих бізнесменів. Тендітна дівчина, яка до червня 2020 року починала свій бізнес з ліплення пельменів на домашній кухні, лише за рік часу перетворила його на сучасну майстерню крафтових напівфабрикатів під брендом «Пельмеша». 

На такі звершення Діану надихнув і допоміг реалізувати бізнес-ідею проєкт від Епіцентру «Мільйони добрих справ», який компанія проводила минулого року, якраз в постковідний період, коли тисячі українських підприємців залишились без обігових коштів та засобів на розвиток власної справи. 

- Усе, що маю зараз:  морозильні камери, шокову заморозку, тісторозкатку, тістозаміску, холодильники, технологічні умови.- це все придбано за гроші гранту від Епіцентру. Гроші витратила під нуль. Дуже багато обладнання закупила в самому  Епіцентрі: нержавійки, прилавки, майже все професійне обладнання для кухні та виробництва,- розповідає підприємниця. 

Відкриття власного виробництва зумовило й власне розвиток бізнесу. Сьогодні класична вітрина «Пельмеш» – чебуреки, пельмені, голубці, вареники з картоплею, лівером, засмажки та бургери. Ну і 7 видів класичних пельмень: з куркою, телятиною, свининою, індичкою, м’ясні млинці. Діана відповідально ставиться до якості продукції, яка виробляється під її брендом. Продукти лише найвищої якості: м’ясо - з екоферм. Соки, якими зафарбовують борошно для кольорових пельмень - з овочів та зелені з власної грядки, борошно - найвищого гатунку. 

keyboard_arrow_up