«ЕКГ за 1 гривню». Акція БФ «Зимородок» і лабораторії ІНВІТРО (Новини компаній)

«ЕКГ за 1 гривню». Акція БФ «Зимородок» і лабораторії ІНВІТРО (Новини компаній)
  • В Україні серцево-судинні захворювання є головною причиною смертності населення. За цим показником наша країна лишається одним зі світових лідерів.
  • Ви могли вчасно виявити зміни в роботі серця та зберегти здоров’я цього життєво важливого органу, БФ «Зимородок» спільно з лабораторією ІНВІТРО проводить тижневу акцію «ЕКГ за 1 гривню».

В Україні, серцево-судинні захворювання забирають близько 400 тисяч життів щорічно. І ця сумна статистика продовжує зростати. Причин безліч, але часто проблема виникає через наше ж ставлення до свого здоров’я.

Щоб привернути увагу суспільства до цієї проблеми, благодійний фонд «Зимородок» розробив ряд заходів, які допоможуть хоча б частково вирішити питання профілактики серцево-судинних захворювань.

Сьогодні населення України недостатньо проінформоване про можливості запобігання серцево-судинним захворюванням. Діагностика цих патологій, виявлення хвороби на ранніх стадіях організовані незадовільно. Одна з причин — нестача електрокардіографів та біохімічних аналізаторів. Не останнє місце займає неналежна політика держави щодо пропаганди здорового способу життя. І найстрашнішим є те, що серцеві захворювання молодіють. 

Команда фонду «Зимородок» поставила перед собою мету: 

  •  інформувати населення, особливо молодь, про профілактику серцевих захворювань;
  •  залучати молодь до здорового та активного способу життя;
  •  забезпечити потребу в стент-системах для екстреної допомоги пацієнтам з інфарктом міокарда.

БФ «Зимородок» спільно з нашим партнером лабораторією ІНВІТРО проводить тижневу акцію «ЕКГ за 1 гривню». Електрокардіографія — це надійний, перевірений часом та доступний метод діагностики багатьох серцевих хвороб. Не можна ним нехтувати, треба регулярно проходити процедуру ЕКГ, адже вчасно проведена кардіограма може вберегти від серйозних проблем, які часом варті людині життя.

Приходь сам! Приводь друзів та родичів! Унікальна акція «ЕКГ за 1 гривню» триватиме з 30 листопада по 7 грудня включно. Встигни приділити час собі та своєму серцю!

keyboard_arrow_up