79 млн грн податків сплатило до бюджету України ДП «Електричні системи» за дев’ять місяців 2021 року (Новини компаній)

79 млн грн податків сплатило до бюджету України ДП «Електричні системи» за дев’ять місяців 2021 року (Новини компаній)
  • Сплата податків – не подвиг, це рутинна повторювана буденність й обов’язок кожної компанії. Податки є основним джерелом бюджетних надходжень країни, а відповідно, й джерелом її розвитку. А так як всі ми хочемо жити в багатій і квітучій країні, давайте тоді вносити свій вклад у її процвітання: платити податки, декларувати доходи та жити за правилами. 

ДП «Електричні системи» – сумлінний платник податків. Так, за перші три квартали 2021 року підприємство сплатило до державного бюджету 79 млн гривень податків, в тому числі й до місцевих бюджетів – 32,4 млн гривень. Податки на доходи фізичних осіб становили 32,2 млн грн. Єдиний соціальний внесок роботодавця з січня по вересень 2021 року склав 39,3 млн грн, а витрати на оплату праці працівникам – 183 млн грн.

Бачимо, що фінансові показники ДП «Електричні системи» наявно показують, що підприємство щодня робить свій внесок в економіку країни та розвиток Вінницького регіону в цілому. А Вінниця, між іншим, посіла в цьому році друге місце за рейтингом Forbes із погляду легкості ведення бізнесу. 

До речі, ДП «Електричні системи» було визнано кращим роботодавцем Вінницької області за результатами 2018 та 2020 років, та підтримує високий статус роботодавця й по сьогодні. Для цього на підприємстві виконують усі соціальні гарантії та створюють комфортні умови праці для усіх працівників заводу.

Сьогодні на підприємстві відкриті вакансії в’язальників схемних джгутів, кабелів та шнурів та інші виробничі посади. Усіх зацікавлених вінничан запрошуємо на презентації підприємства, які проходять щодня з понеділка по п'ятницю на 10.00 за адресою: м. Вінниця, вул. Стрілецька, 57-Б (прохідна 45-го заводу).

Деталі щодо працевлаштування можна дізнатися за телефонами відділу з підбору персоналу: +38 097 585 2494; +38 093 226 8026.

Тому якщо ви маєте бажання працювати на виробництві у Вінниці – долучайтесь до команди ДП «Електричні системи»! 

keyboard_arrow_up