Фонтан стоил трехчасового ожидания

Фонтан стоил трехчасового ожидания
Сегодня более чем семидесяти тысячам винничан приснится рошеновский фонтан. Наверняка. Потому что зрелище было просто нереальное. Какое-то буйство воды и огня.

Многие зрители, уходя, говорили, что завтра снова придут. Конечно, не будет салюта и всего праздничного антуража. Однако просто посидеть на набережной и спокойно полюбоваться игрой света, водяной пыли и высоченных столбов воды - тоже круто.

Відео дня
>

 

 

 

Читайте также:

Как звезды в Виннице фонтан открывали

У Вінниці відкрили фонтан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    А понту от открытия если все желающие увидеть это зрелище его не увидели. В низ на набережную не пустили , а сверху была такая мясса народу ,что ничего и не увидешь. Меня хватило на пять минут и ушёл домой смотреть по телеку... Не спорю фонтан красивый... Просто супер.
  • Anonymous

    Места для обзора маловать, все-таки. И, судя по ажиотажу, посидеть спокойно на набережной и полюбоваться еще не скоро получится.
  • Anonymous

    Ради Верховной рады Порошенко старается! И могут выбрать....

    Anonymous reply Anonymous

    бери выше - Петя в президенты метит

    Anonymous reply Anonymous

    ...я выберу....а почему нет?
  • Anonymous

    Конечно, не будет салюта и всего праздничного антуража. - какого антуража??? Видно было фонтан только первым рядам, остальные видели только верхушки и то только до тех пор пока не включили фонари, которые ослепили все. Отрытие вообще - отстой, музыку было плохо слышать, были проблеммы с микрофоном. А чего стоит ведущий Павлик, который не мог 2 слова связать или БелозирЮ что еле пела. Но они вне критики, так как кумовья самого Порошенко. ТИК тоже не обрадовал, одни Мандры молодцы. Ну и Порошенко конечно, заработал хороший пиар и будущие голоса избирателей. А фонтан надо смотреть в будний день, когда никто не мешает.

    Anonymous reply Anonymous

    Мандри тоже лажали, пели мимо нот. Но Билозир всех убила! Так бездарно спеть, нужно уметь!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:25 Вимагав 2 тисячі долларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up