«Я схуд на 33 кг і зцілився від 7 тяжких хвороб» (Прес-служба Геннадія Чумакова)

«Я схуд на 33 кг і зцілився від 7 тяжких хвороб» (Прес-служба Геннадія Чумакова)
  • Здоров'я – неоціненний скарб. Зазвичай, коли воно є, його не цінують, а коли втрачають — чимдуж біжать до аптеки, аби повернути «чудодійними» пігулками
  • Але насправді таблетки не діють – це лише розрекламований засіб, котрий створює ілюзію одужання. Натомість джерело всіх хвороб – це інформаційний негатив, спожитий людиною
  • Про те, як назавжди побороти невиліковні хронічні захворювання, змінити себе, свій внутрішній світ і досягти гармонії, чистоти та усвідомленості сенсу життя, ми запитали в засновника вінницької «Школи Гармонії, Здоров'я та Активного Довголіття» Геннадія Чумакова

У 2009 році Геннадій важив 107 кілограмів. Коли йому було 37, то лікарі казали, що для нього смертельним є підйом ваги у три кілограми. Він схуд на 33 кілограми, назавжди відмовився від пігулок і відчуває себе набагато витривалішим та здоровішим, аніж в молоді роки.

— За роки життя в мене накопичилось сім невиліковних сучасною медициною хронічних хвороб. Життя не мало сенсу, хоча я жив, як усі, але для чого живу — не усвідомлював, — розповідає 55-річний чоловік.

Життя вінничанина змінилось, коли він пройшов навчання і зрозумів, що і як потрібно робити, щоб відновити здоров’я.

Відео дня

А через півтора року сам почав допомагати людям.

Джерело усіх хвороб – засмічення душі

— Саме негатив згодом нас «гризе», провокуючи хвороби, — пояснює засновник школи довголіття. – А всього можливо виділити три етапи виникнення хвороб.

Перший етап - інформаційний. Його суть полягає в тому, що засмічується душа людини.

— В інформаційному полі людини починають зароджуватися всі болячки, котрі, власне, вона «збирає» собі сама, сприймаючи негативну інформацію, — стверджує експерт.

Другий етап – енергетичний. Він полягає в тому, що в результаті особа починає відчувати брак енергії через надлишок негативу.

Біль – це сигнал, що ми не так живемо

Третій етап – фізичний. На цьому рівні людина вже починає відчувати біль.

— Біль – це свідчення того, що ми щось неправильно робимо. Скажімо так - відхилилися від своєї життєвої місії. Це сигнал, що пора змінювати себе, — продовжує Чумаков.

Зцілення, на думку вінничанина, потрібно починати з переосмислення, з чистки інформаційного поля людини, яке ми і звикли називати душею.

Таблетки не лікують

— Мене дивує, що на змагання наші підлітки везуть з собою цілі комплекти таблеток. Їм батьки радять: буде така хвороба – вип’єш цю пігулку, голова заболить – іншу. Це невтішна тенденція, оскільки знеболювальні засоби хворобу не лікують, вони блокують біль – і центральна нервова система не відчуває, що в людини болить, — каже вінничанин.

Своє нове здорове життя Геннадій Чумаков почав саме з того, що назавжди відмовився від таблеток.

Якщо коротко, то його методика виглядає так.

Секрет здоров'я від Геннадія Чумакова:

  1. Інформаційно-духовний підхід: задайте собі запитання — як, для чого, для кого і чому я живу. В чому моя ціль на планеті. Попрацюйте із накопиченим негативом – переосмисліть свою місію.
  2. Відновіть енергетику.
  3. Культура харчування – це не просто що їсти, а як їсти - коли, в яких умовах, в який час і яку їжу споживати.
  4. Фізична культура – це рух. При цьому ви маєте усвідомлювати, для чого ви рухаєтеся, а не просто бездумно гарувати в спортзалі.

В «Школі Гармонії, Здоров'я та Активного довголіття» Геннадій навчає, як бути здоровими. А тим, кого можна вважати відносно здоровим, відвідування занять дасть змогу уникнути хвороб у майбутньому, почистивши всі можливі причини і передумови їх виникнення.

— Вивчивши людину як цілісну систему, я зрозумів, що істинне здоров'я можна здобути, лише змінивши себе і своє життя. Це підтверджено моїми вчителями і людьми, з якими я навчався, а також результатами моїх учнів та послідовників, — говорить чоловік.

Методологія Геннадія Чумакова дає можливість позбавитись будь-яких хвороб

Використовуючи цю методологію, здоровими стали чимало його учнів. Наприклад, матері однієї з його перших учениць лікарі поставили невтішний діагноз – онкологія, їй залишалося жити максимум півроку.

— Я попрацював з обома жінками, потім вони займалися по моїй програмі самостійно. Через деякий час колишня «хвора» пройшла обстеження, і лікарі були надзвичайно здивованими – хвороби як не було, — каже засновник школи здоров'я.

Ще один приклад – до Геннадія звернулася жінка, яка не могла самостійно ходити.

— Жінку з Гайсина привезли. Ходити вона не могла – пересувалася тільки в межах свого будинку. За місяць занять вона приїхала автобусом до мене самостійно. В неї були серйозні порушення – необхідна була операція на тазостегнових суглобах, причому дуже дороговартісна. В результаті оперативне втручання вже не було потрібним, — розповідає Чумаков, — і таких прикладів дуже багато.

— Головні умови для навчання в школі — це бажання, готовність та можливість змінитись. Будь-яка людина після отримання знань школи, наполегливо та серйозно займаючись в домашніх умовах, може досягти здоров’я і прожити довге, плодовите, активне та щасливе життя. Саме здоров’я та щастя я всім бажаю, — каже Геннадій Чумаков.

 

Контакти «Школи Гармонії, Здоров'я та Активного довголіття» для запитань та запису на безкоштовні консультації:

+38 096-630-87-99, +38 050-387-49-00

Адреса інтернет-сайту школи — harmzdor.blogspot.com

Заняття школи проходять в м. Вінниця.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Gene Chumakov

    Яким я був, та яким я став. Це зовнішньо, але найбільша різниця якраз інформаційна - в моїй душі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up