«Я прокинувся від різкого болю...» Історія чоловіка, який став жертвою сексуального насилля

«Я прокинувся від різкого болю...» Історія чоловіка, який став жертвою сексуального насилля
  • Цей 27-річний вінничанин досі пропрацьовує зі спеціалістом психологічні травми та намагається подолати бар’єри, які отримав унаслідок невдалих стосунків.
  • Він зізнається, що не одразу зрозумів, як став жертвою психологічного тиску та сексуального насилля.
  • Щоб поплатитися за розірвані стосунки, колишня дівчина надіслала його інтимні фотографії всім знайомим та друзям.  

Стосунки, які тривали лише півроку, наклали на Олексія важкий відбиток. З отриманими психологічними травмами він продовжує боротися вже понад два роки. Чоловік зазначає, що йому й досі не віриться, що таке могло з ним трапитися.

— Ми познайомилися в інтернеті. Тривалий час переписувалися, кидали один одному мемчики і взагалі були на одній хвилі — в нас було багато спільних тем, захоплень і, дивовижно, але ми вгадували думки один одного, — розповідає Олексій, чиє прізвище не називаємо з етичних міркувань. — Часто замість нормального сну та робочих питань у офісі, я проводив час зависаючи у айфоні. Посміхався, як якийсь дурник — мене ще колеги запитували, коли вже я їх познайомлю з нареченою. Мені подобалося з нею фліртувати, це було якось легко та невимушено — відволікався від своєї буденності. Однак зустрічатися офлайн я не поспішав, щось мене зупиняло.

Олексій розповідає, що на той момент вже давно був холостяком і мав звичний графік: робота-дім-робота. Через певний час спілкування та флірту в мережі, дівчина проявила ініціативу і сама запропонувала йому зустрітися. Вони прогулялися містом, випили кави і дуже багато сміялися.

Відео дня

— На диво, все пройшло просто чудово. Хоча мене здивувало її перше запитання при зустрічі — чому я прийшов на побачення без квітів. Якось незручно себе почував тоді, хоча я не вважав, що це побачення, так, просто зустріч... Але їй вдалося якось віджартуватися і ця тема сама себе вичерпала. Відтоді ми почали частіше бачитися і ще більше спілкуватися. Ми ходили в різні кафешки, кіно, я познайомив її зі своїми друзями — якраз у товариша був день народження і я вирішив, що це буде непогана нагода нам двом вийти у світ, як пара. Анна всім сподобалася, була дуже говіркою та дружелюбною, — згадує Олексій.

Так після першої зустрічі минуло майже півтора місяці. Вони стали ближчими і хлопець почав помічати, що Анна засипає його повідомленнями та дзвінками ледь не кожні півгодини. Його інколи непокоїв такий тотальний контроль, але дівчина пояснювала, що переживає і сумує за ним.

— Вона постійно запитувала, чим зайнятий, де я і з ким. Звісно, це було не одразу, а поступово — вона почала вливатися в моє життя, знайомилася з моїми друзями і колегами. Телефонувала, говорила якісь приємні речі, ми часто разом гуляли та вечеряли. Така романтика тривала понад місяць. Фактично, я забув, як це, коли тебе люблять, і був дуже приємно вражений її поведінкою. Анна була ніжною і турботливою, переймалася, чи я втомився, чи поїв, чи добре вдягнувся. Що ще чоловіку потрібно для повного щастя? Так поступово наші стосунки розвивалися і все виглядало досить непогано, я відчував себе щасливим і мені хотілося з нею проводити максимально багато часу.

Перша близькість та маніпуляції

— Оскільки я вже не маленький хлопчик, мені, звісно, хотілося інтимної близькості з нею. Я чекав певний час, вона теж стримувала себе. Це інтригувало і навіть збільшувало очікування. Перший секс у нас був майже через два місяці знайомства. Таке тривале утримання мені здавалося чимось неймовірно цікавим, адже вона не була тією дівчиною, яка одразу ж готова стрибнути в ліжко. В мене навіть виникали думки про те, якою дружиною вона стане, — зізнається Олексій. — Втім, я собі планував нашу першу близькість зовсім інакше.

Це сталося у вбиральні в кафе, де Олексій і Анна саме обідали з його батьками. За його словами, ініціатива була не його, а дівчини.

— З одного боку такий «розклад» сподобався б кожному чоловіку — погодьтеся, що не кожна жінка настільки розкута у своїх прагненнях, — каже він. — І здавалося б, чого мені скаржитися? Але для мене тоді це було шоком. По-перше, батьки сидять і чекають на нас, по-друге, несподівана пропозиція, та ще й в громадському місці і її перша маніпуляція: «Ти що, мене не любиш? Тоді я пішла. Сиди сам зі своїми батьками». Я сторопів і почав її вмовляти повернутися назад. Загалом, перший секс мені запам’ятався на все життя. Не з найприємнішого боку хоча б тому, що саме в той момент я його не хотів і почувався так, ніби вимушений це зробити.

Саме цей епізод став причиною перших непорозумінь між парою. Однак його вдалося швидко «зам’яти» і перейти на новий етап стосунків. Олексій розповідає, що вони з дівчиною ніби пливли за течією — не було жодних підводних каменів. Якби не один аспект.

Чоловік зізнається, що на той момент ще не розумів, що став жертвою сексуального насилля. Дівчина наполягала знімати на відео любощі, а потім вони разом переглядали запис — щоб виправити всі помилки та покращити техніку.

— Направду кажучи, мені ніколи не здавалося, що я занадто консервативний у цьому питанні. Однак те, що пропонувала вона — переходило всі межі дозволеного. Їй подобалося домінувати у ліжку — спроби мене відлупцювати, придушити чи дати ляпасів супроводжувалися образливою лайкою. Ми неодноразово говорили на цю тему, я пояснював, що мені так не ок — в мене буквально падав член. У процесі вона робила все можливе й неможливе, щоб в мене з’явилася ерекція.

«Це було принизливо, огидно…»

— Під час сексу в неї ніби щось вселялося, — каже Олексій. — То вона ніжна й добра, а потім раптово перетворювалася на якусь гарпію. Спочатку я терпів, думав «ну добре, в неї такий фетиш, щось в цьому є, може мені варто просто розслабитися…». Але як би дивно це не звучало, — іронізує Олексій. — Розслабитися в мене не виходило.

Він розповів два епізоди, які, як каже, йому боляче згадувати до цього часу:

— Одного разу ми разом ночували і якось я прокинувся від різкого болю у задньому проході. Вона засунула мені туди пальці, поки я спав. Це було настільки жахливо, що я підскочив і почав на неї кричати. Вона лише сміялася, а потім навіть образилася на мою «істеричну поведінку». Зауважила, що нормальні чоловіки так не реагують на секс і почала згадувати всіх своїх колишніх, порівнювала мене з ними. Це було не просто образливо, це було принизливо, огидно і… я не знаю, що ще сказати, щоб виразити свої емоції. Тоді в мені було стільки злості, я розумів, що от-от вибухну і добром це не завершиться. Я просто попросив її зібратися й піти геть, боявся, що сам зможу її придушити. Вона збудилася і накинулася на мене з поцілунками, хотіла зайнятися сексом. Я тоді злякався — чого ще можна від неї очікувати, вона ж неадекватна. Відштовхнув її від себе і вона подряпала мені обличчя, шию та плечі. Якось рукою зачепила мені нижню губу, що і ту роздряпала. Ніч видалася жахливою.

У власному домі, як у в’язниці

Кілька наступних днів телефон Олексія буквально не витримував навантаження від постійних дзвінків та повідомлень коханої дівчини. Чоловік взяв лікарняний на кілька днів, не хотів з’являтися у такому вигляді на роботі, зізнається, що сильно занедужав від стресу. Анна ж наполегливо продовжувала телефонувати та намагалася вивести його на розмову.

— Мені було дуже погано не лише емоційно, а й фізично. Я, мабуть, ніколи не відчував такої слабкості. Пам’ятаю, що мене ніби викручувало зсередини — всі нутрощі тоді пекли вогнем, мене постійно нудило і лихоманило, наче в гарячці. Вона мені телефонувала, писала різні повідомлення, спочатку з вибаченнями, потім з якимись погрозами. Приходила додому, стояла під дверима, просила, щоб я її впустив, грюкала руками і натискала на дзвінок — він не вгавав по півгодини. Я його потім взагалі зняв, настільки цей звук мене тригерив. Боже, тоді сходилися всі сусіди і питали, що сталося, деякі телефонували мені...

— Я почувався у власному домі, як у в’язниці і мені здавалося, що я божеволію, хотілося кудись зникнути і не вірити, що це все відбувається поруч зі мною, зі мною самим, — продовжує розповідь Олексій. — Анна через кілька днів вгамувалася і наостанок зробила мені сюрприз. Вона розіслала моїм знайомим, друзям, батькам та деяким колегам мої інтимні фотографії. Звісно, мене це підкосило. Але замість того, щоб посміятися, люди з мого оточення сказали, що вона божевільна і тоді вона від мене відчепилася.

Вже два роки Олексій пропрацьовує свій досвід з психотерапевтом. З того часу він ні з ким не зустрічався, але вірить у можливість здобути щастя в особистому житті.

— Мені й досі страшно, що щось подібне може повторитися. Лікарка діагностувала у мене психічний розлад, але мені вдалося швидко його подолати, — каже чоловік. — Зараз ми працюємо з іншими моментами, на поверхню після кожного сеансу випливає щось нове і мені водночас дивно, що стільки клубочків заплуталися всередині мене, а також цікаво їх розплутувати. Життя триває, я потрохи повертаюся в звичну колію.
 

Читайте також:

«Двічі встромлювала в мене ніж». Історія чоловіка, який став жертвою насильства у стосунках

«Кричи-кричи, тебе все одно ніхто не почує». Історія вінничанки про аб’юз та сексуальне насилля

«Вдома мене тримають лише діти». Історія чоловіка про сімейне насильство у шлюбі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (49)
  • Екатерина Мусиенко

    Є жінка, а є баба...то це саме баба!
  • Александр Зубр

    Да идите вы нахер. Авторизоваться чтобы прочитать статью полностью? Дебилы.....
  • Aleksandr Yatsenko

    Не понятно!
  • yriisa

    тут, хиба що, словами Митця :". І от приходять вони в бєсєдку, а вона йому і каже: “А тепер єбі мєня”. А він їй: “как ето?” А вона говорит єму: “от сейчас я тобі покажу, как ето”. І не он її, а вона його сама виїбла. Ну, значить, він їй целку зламав, йому понравилось. А вона лежить і каже: “а тепер пішов на хуй”. А він: “как ето?..” От, жалко пацана."
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up